keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Toukokuisia tohinoita

Onpas ollut ihan mahtava kevään alku. Noin niinkun kelien puolesta nyt varsinkin. Ja muutenkin tässä alkaa kuviot selkiintyä kummasti ja kroppakin on toiminut viime aikoina ihan kohtalaisesti. Pumppu on taas pelissä täysillä ja voi alkaa liikkua enemmän jos huvittaa (ei huvita).
Tässä toisiks viimeistä viikkoa istutaan tässä hommassa, sitten olisi pari viikkoa lomaa ja ei muuta kun uuden duunin kimppuun. Sormet kyllä syyhyää päästä hiukan käyttämään aivojaan ja soveltamaan oppimaansa ja kokemusta ihan käytännössä. Hotelli- ja matkailuala vaan on se mun juttu, pakko se on uskoo. Ja jos nyt pääsee vaikuttamaan myyntiin ja markkinointiin ja suunnittelemaan kaikenlaista niin ihan superhienoa! Kyllä tätä on odotettukin, viimeinkin koulutusta joka tavalla vastaava duuni ja vielä oman mielenkiinnon mukainenkin ihan nappiin. Ja vakkarisoppari. Mii laiki!

Käytetään parin viikon loma melko tehokkaasti maastapoistumistarkoituksiin. Ensin lähdetään Riikaan venytetylle viikonlopulle la - ke ja sitten heti saman viikon lauantaina suunnistetaan Mallorcalle muksut messissä. Tytöille ei meinata kertoo mitään ennenkuin lähtöä edeltävänä iltana, siinähän sitten ihmettelevät =). Päädyttiin Mallorcaan koska se on meille jo tuttu mesta ja tiedetään kaikkia kivoja paikkoja ja juttuja siellä, mistä muksutkin tykkää. Tytöt menee ihan pähkinöiksi, se on vissi. Ne on koko talven vinkuneet, että miksi ei voida lähteä minnekään ja ovat olleet ihan pettyneitä kun olen sanonut ettei mulla ole mitään lomaa että voitais mennä. Niiden elämän kohokohta tähän mennessä oli parin vuoden takainen Thaimaan -loma ja toivottavasti tämä reissu on yhtä mahtava. On kyllä tosi kiva lähteä niiden kanssa ja päästä touhuamaan kaikkea mukavaa.

Nyt vielä viimeinen reipas rutistus ainalaisena ja sitten koittaa uusi elämä. =)