tiistai 7. huhtikuuta 2009

Luonnollista mietintää vol. 2


Tuosta aiemmasta luonnollisuuden pohdinnasta juontui mieleen tänä aamuna peiliin katsoessani toinen pohdinnan aihe. Nimittäin bed hair. Tällähän siis tarkoitetaan sitä, että hiukset on sillee seksikkäästi pörröllään, ihan kun olisit möyrinyt tovin punkassa johtuen seksuaalisista suoritteista tai vaihtoehtoisesti muuten levottomasta yöstä.

Jos tänä aamuna olisin lähtenyt töihin tukka sen näköisenä, mitä se juuri sängystä nousemisen jälkeen oli, niin epäilen että kanssatyöskentelijäni eivät olisi ymmärtäneet pitää mua muodikkaana.
Tämä ei kyllä johdu työkavereideni muotitiedottomuudesta, vaan siitä että kerta kaikkiaan näytin hyvin pelottavalta. Muutenkin kampaajan hellää käsittelyä kaipaava kuontaloni näytti juuri siltä, että sinne olisi hiiri tehnyt pari pesää ja sen jälkeen harakka olisi vienyt sen omaan pesäpuuhunsa.

( Myönnän, etten ole ehtinyt/jaksanut/viitsinyt varata rakkaalle Riikalle aikaa tarpeeksi ajoissa ja nyt kun sen sain tehtyä, sain ajan jonnekin kolmen viikon päähän. Siihen mennessä tämä harakan pesä on muodostunut jo kohtuusuureksi tuulenpesäksi. Sinänsä oli hyvä idea leikata tukka sentin sängelle ennen kuukauden Thaimaan matkaa, mutta nyt kärsitään sitten jälkihoidon puutteesta… )

Eli siis bed hair –look ei tosiaan tarkoita kirjaimellisesti juuri sitä. Bed hair –lookin tekemiseen menee vähintään puoli tuntia, riippuen hiusten pituudesta ja käytössä olevista mömmöistä sekä teknisistä laitteista kuten kuivaaja. Itse kun koitan tehdä semmosta seksyn pörröstä luukkia, niin onnistumisprosentti on n. 25. Lopuissa tapauksissa päädyn pesemään vahat ja vaahdot tukasta pois ja litistämään tukkani päätä myöten kiroillen samalla kovaan ääneen. Nämä onnistuneetkin tapaukset eivät yleensä kestä koko päivän koitoksia. Niinpä bed hair – tukkaa yritettäessä päivä on pilalla 90 prosenttisesti.

Mitä tästä opimme: ÄLÄ YRITÄ NÄYTTÄÄ LUONNOLLISELTA. ET ONNISTU KUITENKAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti