tiistai 14. huhtikuuta 2009

Polttarit, vol. 1


Juu... Reipas Vammala-retki (=muuten nykyisin Sastamala. Mikä v,,,u on Sastamala??? Miksi moinen VIELÄ karmeempi nimi kun Vammala!) muuttui sitten Toijalan ABC:n kohdalla DD-kerhon omiksi polttareiksi. Sain käteeni kauniinkeltaisen kirjekuoren jossa sitten tämä asia mulle valkeni. En osannut lainkaan aavistaa moista!!! Pelonsekaisin tunnelmin matka jatkui Vammalaan. (En aio todellakaan puhua mistään Satsatsaaamalasta) Hiukan ennen matkan päätä sain toisen kirjekuoren (vai oliko se sitten jo kolmas, en nyt muista) ja sitten lauleskeltiin vähän DD-laulua. Perille päästyämme meille selvis että ollaan hotellin ainoat asiakkaat. No, mikäs siinä...

Syömistä (ihan törkeen hyvä kepappi!) ja suihkuamista ja sitten sainkin vaatteet. Ihqut pissiskuteet, eikö! Tehtävänäni oli mennä varaamaan pöytä siitä ravintolasta, jonne meidän oli tarkoitus illalla mennä kattoo Leewingsiä. En saanu pöytää sit varattua kun ei siellä ollut juuri mitään pöytiä!


Ilta sujui mukavasti. Ysiltä aukesi meidän hotellin karaokebaari vain meille. Ja tokihan meillä kauheen mukavaa oli! Puolen yön maissa siirryttiin sinne oikeaan baariin kattoo keikkaa. Keikka oli mukava ja muutenkin hyvä meno. Viina nousi heikosti päähän kuten viime aikoina muutenki, mutta se ei estänyt mua aamulla oksentamasta... =)


Kotiinlähtö oli jo hyvissä ajoin klo 11.00 ja ehtisin ratsastamaankin kahelta! Olin melko reipas muutenkin, leivoin koko illan kun tytöillä oli synttärit sunnuntaina. Siinä menikin loppupääsiäinen, lastenkutsuja emännöidessä.

Viinan kulku elimistössä ihmetyttää. Ensin se ei nouse päähän, ei millään. Ja voin vakuuttaa että millään tissuttelulinjalla en ollut. Sit se kuitenkin pistää oksuamaan aamulla kahdeksalta. Ja väsyttää neljä päivää. Helvetin reilua. Nyt en jua sit mitään ennenkun seuraavan kerran taas... =)

MUOKS!
Emmä nyt sit löytänytkään niitä kuvia mitä piti laittaa... kerjään Taijalta ja laitan sit. =)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa aika hyvältä toi teidän reissu...Kuvia odotellessa.

    Meni sitten sunnuntai ihan "ohi" kun kuulin tosi ikäviä uutisia (löytyy blogistakin mainintaa.) En suoraansanoen sit edes muistanu koko synttäreitä kun Jussi alkoi illalla puhua et anoppilaan kutsuttiin lampaalle...
    Sorii, oon tosi nolona. Lahja ois Incalle kyllä täällä että kunhan nähdään!

    VastaaPoista