perjantai 27. marraskuuta 2009

olenpas ollut hiljainen

Onkohan mun elämä niin tylsää vai niin kiireistä ettei tätäkään ole ehtinyt päivittää... Tosin olen huomannut sellaisenkin pelottavan seikan, että ystäväni infoähky alkaa vallata mieltä eikä oikein vapaa-aikana huvikseen jaksa koneella istua. Töissä olen kuitenkin 7,5 h päivässä koneella, sitten kotiin ja koulutehtävien pariin. Eli saatan istua koneella tuollaiset 11 tuntia päivässä. Niin ei tää vapaaehtoinen datailu oikein innosta. Nyt tosin olen töissä joten menköön sitten =).

Juu koulu.... Ihan on vielä ollut mukava innostus päällä, tosin parempikin saisi olla. Tää verkko-opiskelu on siitä petollista, että hommat saattaa hiukan jäädä tekemättä... verkkoluennoilla ei ole läsnäolopakkoa ja sen kyllä huomaa. En ole isommin jaksanut luennoilla istua, olen sitten koittanut tehdä tehtäviä sen edestä. Onneksi on tarkat palautuspäivät, joten tulee aloitettua tehtävät ihan mukavan ajoissa ja vielä ei isompia harmaita hiuksia ole kertynyt viime hetkellä väännetyistä tehtävistä. Ainoa kerta kun näin meinasi käydä (tehtäväpalautus oli maanantaina klo 24 mennessä niin sain palautettua klo 19.24) oli talousmatikan tehtävät. Seuraavana päivänä sain postia, jossa kerrottiin, että hyväksilukuhakemukseni on hyväksytty täysin ja sain sitten vapautuksen mm. tuosta ah niin ihanasta talousmatikasta =). Kaiken kaikkiaan hyväksilukuja kertyi päälle 50 opintopisteen verran, eli 210 opintopistettä ei ole enää yhtään niin kaukana =).
Olin vielä jopa NIIIN fiksu, että aloin suorittaa vapaavalintaisia opintoja heti pois jotta ne ei sitten jää roikkumaan. Aloitan sitten Haaga-Heliassa luovan kirjoittamisen verkkokurssin tammikuussa ja kappas, 4 opintopistettä tulee siitäkin! Nyt on lisää hyväksilukuhakemuksia sisässä, josko saisin vielä taloushallinnon perusteetkin pois niskasta...

Meidän Muuttohaukantiekin tuli ulos viikko sitten ja paniikki oli onneksi melko turha. Ohjelma oli ihan ok, eikä siinä nyt IHAN niin pökkelöitä oltu kun pelättiin. Homma siltä osin siis putkessa. Vielä kun sais tuon tappelun remppafirman kanssa ohi niin hyvä ois.

Tänään on duunissa pikkujoulut. Vielä on kyllä olo sairastelun jäljiltä melkoisen heikko mutta kaippa sitä vois kokeilla yhtä tai kahta siideriä =). Niin että hyvää pikkujoulua kaikille!

1 kommentti:

  1. se muuttohaukantie oli ihana. Olitte musta tosi luontevia ja hauskoja. vallankin sun minihameessa romarilla osuus oli ehana :) <3

    VastaaPoista