tiistai 4. elokuuta 2009

Päivää kirja

Eilen harjoiteltiin toimintoja kirkossa. Oli kylmäkylmä tuskanhiki jo leikkiessä, saati mitä se on sitten lauantaina... Pappi taivutteli meidät vielä antamaan sormuslupauksen, miten hemmetissä mä siitä selviän ilman huutoitkukohtausta???
Kuinka mä muka muistan antaa sen kimpun Hannalle kun saavun siihen alttarille ja pitäiskö muka muistaa ottaa se vielä mukaankin???? Ja varmana meen juosten alttarille ja vielä kovempaa pois, vaikka pitäis kauheen hitaasti ja arvokkaasti (jotenkin noista sanoista kumpikaan ei kuvaa mua...) kävellä... Voi tsiisus sentään!!!!

Huomenna tehdään vieraslahjat alkuun ja sit torstaina loppuun. Mulla ei kyllä noille kaasoille paljon hommia liikene, kun kaikki on jotenkin aika iisiä. Perjantaina niitä kyllä työllistetään ja paljon... Pitää sillon saada kaikki koristukset ja muut paikalleen. Pojat saa puljata pöytiä ja huvitelttaa niin me sitten naisissa koristellaan paikkoja.

Viinit saapuu Elwiksen matkassa Suomeen torstaina ja porukoilla on muut juomapuolen tuotteet hanskassa. Kevyemmät alkotuotteet meillä onkin jo kotona. Jumaleissön jos viuna loppuu kesken niin hyvin menee... =)

Aamulla hain vähän tylliä koristuksiin ja ittelleni tykötarpeita mekon alle. Elikkäs sukat ja kenkiin semmoset liukuestepohjalliset. Ja totesin taas, että tiedän mistä alusvaatekaupasta EN hae alusvaatteitani... Metsästyksen alla on vielä kellukynttilät ja jotkut korit minne vois laittaa jyviä viskeltäväksi.

Nyt alkaa vatsanpohjassa tuntua semmonen hassunhauska kutina. Itseasiassa kädet hikos taas jo kirkon ajattelemisesta ... Huihuihui...

1 kommentti:

  1. haha- Ellu unohti omissa häissään yhdelle kaasoista kimpun ja ei muuta kun pokkana käveltiin vaan kaasot parin perässä (yhdellä kimppu kourassa) :D ja sehän on siis kaason tehtävä muistaa antaa se takas :D näin meille sanottiin...hehe. Hyvin se menee.

    VastaaPoista