keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Varoitus. Sisältää omakehua.

Ja tuo itsetyytyväisyyshän on suomalaisten perisynti, omaan työhön EI saa olla tyytyväinen. Mutta mä uhmaan tuota kirjoittamatonta sääntöä ja kerron teille että jumalautsi oon TYYTYVÄINEN itseeni ja kirjoittamiini teksteihin, jotka palautin opelle väliarviointia varten.
Otin siis Haaga-Heliasta vapaasti valittaviin kursseihini sisällytettäväksi luovan kirjoittamisen kurssin. Meidän pitää koota kymmenen tekstin portfolio, joista neljä "pakollista" lähetetään opelle väliarviointiin. Jokaiseen tehtävään oli annettu useita eri vaihtoehtoja ja ideoita. Mä oisin voinut kirjoittaa ne kaikki!Olin ihan intopiukassa kun aloin kirjoittaa. Ja tekstiä vaan tuli, ideat pulppusi päästä ja oli ihan PAKKO kirjoittaa kauhee kasa tekstiä. Oli oikeesti vaikee valita. Niinpä kirjoitin kaikki mahdolliset ja valkkasin sit niistä ne neljä palautukseen. Sain välipalautteen tänään. Ja tadaaa. K5!!! Pientä muokkausta, lähinnä sijamuotojen vaihtoa jne, mutta sisällöllisesti pelkkää hyvää.
Ihan pakko laittaa tähän nuo palautteet, ne niin lämmittää mieltä. =)


Näkökulmatehtävän palaute K5 K5–T1 0,00 % Kerrassaan mainio tarina. Teksti on sujuva, ja lopetus yllättää täysin. Juoni avautuu ihan eri tavoin, kun pääsee loppuun saakka. Tarjoat mukavia yksityiskohtia sopivina annoksina.

Kuvatehtävän palaute K5 K5–T1 0,00 % Olet valinnut haastavan kuvan. Teksti on jälleen sujuvaa, ja löydät mukavia yksityiskohtia tarinaasi.

Haastattelun palaute K5 K5–T1 0,00 % Haastattelusi on tosi hieno. Osaat käyttää sitaatteja juuri sillä tavalla, kuin oli tarkoituskin. Tekisin ihan pientä hienosäätöä.

Tarinan palaute K5 K5–T1 0,00 % Salaisuus säilyy varsin hyvin loppuun asti. Aavistelin raidallisen toverin kohdalla, että puhuja on töppönen tai vastaava.


Että on kivaa käydä koulua! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti