torstai 15. heinäkuuta 2010

Elossa ollaan, ihme kyllä

DD-kerhon 10-v Pippalot oli raisut muttei sentään niin raisut, mitä jälkimainingit ois voineet osoittaa. Nappasin ruokamyrkytyksen ilmeisesti krapulapizzasta ja alkuviikko meni reippaassa kuumeessa vessan läheisyydestä nauttien. Nukuin vessan lattialla, onneksi siellä on pehmoinen matto... Mutta kamalaa oli. Maanantaista on vain hataria muistikuvia. Onneks lapset on ihanan omatoimisia ja soittivat mummun hätiin. Mummulle niiden piti muutenkin mennä kun oisin mennyt töihin (ja Jamppa on siellä perkeleen Kyproksella). Mummu tuli sitten tytöt hakemaan jotta sain potea rauhassa. Kuume nousi nopsasti liki 40 asteeseen ja päivä meni sohvan ja vessan välissä houriessa. Onneks Jaana toi mulle töide jälkeen jaffaa, jota sitten teelusikallinen kerrallaan yritin hörppiä. Se ei oikein riittänyt joten tiistaina menin omatoimisesti nesteytykseen, mikä osoittautui harvinaisen viisaaksi ratkaisuksi. Kuumepiikki persuksiin ja illaksi huilimaan vielä. Olo oli illalla jo kuin toisella ihmisellä ja sain tytötkin kotiin. Eilinen meni vielä voimia hakiessa mutta nyt alkaa tosissaan jo helpottaa. Olenkin itseasiassa jo töissä. Hiukan puhallututtaa mutta se on pientä =). En hitto vieköön halua ikinä kokea moista ainakaan näissä lämpölukemissa enää!!!

Jamppa on tosiaan siellä reissussa. Tuntuu et on ikuisuus kun on nähty viimeks. Se käväisi nukkumassa su-ma yönä muutaman tunnin mutta multa meni se homma vähän ohi tuon taudin takia. Aamuyöllä se lähtikin sitten kentälle. Tulee sunnuntaina,ehkä tai sitten maanantaina. Tämmöinen ei kerta kaikkiaan sovi yhtään mulle eikä kummallekaan. Ärsyttää ihan sikana kuunnella, että "varmaan ihanaa kun saa olla välillä ihan rauhassa omissa oloissaan ilman toista". Mitä kettua???? Miksi se olisi ihanaa??? Sehän on mun mies hyvänen aika, toinen puoli musta, miksi kummassa haluaisin olla siitä erossa tämmöisiä aikoja??? Olen todella allerginen tämmöisille erossaoloille, sain niistä tarpeekseni jo meidän suhteen alkuaikoina. Mä tahdon sen kotiin nyt heti samantien!!

No ni. Alkoi ärsyttää taas niin paljon, että parempi lopetella tältä erää. Palataan paremmalla mielellä asiaan.

2 kommenttia:

  1. Täällä odotellaan kuvia bileistä.. Niin ja videoita kans :D

    -Minna-

    VastaaPoista
  2. MIKÄ on DD-kerho???
    Onneksi toivuit tuollaisesta koettelemuksesta! Mä en olis tajunnu tollasen nesteytysjutun päälle. Nyt tiedän, että sellainenkin on olemassa.
    Oho, toi paluusunnuntaihan tuli & meni jo...Tajusin vilkaista päivämäärää. :)
    Heinäkuun jatkoa!

    VastaaPoista