torstai 22. heinäkuuta 2010

Ouluilua

Jepatijee. Tänään olisi vielä iltavuoro edessä (töissä jo), mutta huomenna on vapaa ja Oulu (ruots.Uleåborg) kutsuu. Ja siellä tietenkin (engl. of course) Kuninkuusravit. Huijui. Hieman levoton fiuwis, kuten saattaapi huomata. Autoilemme sinne tuttavapariskunnan kera hummailemaan (hih, kaksoismerkitys) viikonlopuksi.

Armas miehenikin saapui reisustansa maanantai-iltana ja jälleennäkeminen oli riemuisa. Se toi mulle tuliaisiakin... ♥ Sain ihqut korvikset, käsintaottu kuparista ja juuri oikeanväriset (mustat salmiakinmuotoiset roikottimet joissa on kuparinvärisiä ornamenttejä ja pikkupikkudimankkeja. Kuulostaa paljon sekavammalta miltä näyttää). Ja sitten sain aivan fantastiset tuoksut. Calvin Kleinin Eternityn ja uutena tuttavuutena Moschinon Glamourin. Aaaah... Uusi suokkari! Ihana pullokin, vai mitä sanotte? Ihana mies... =)

Eilen kävästiin Handen kanssa Mierolassa yhdellä (kahdella...) pitkästä aikaa. Vitsit että oli kiva nähdä ja höpötellä oikein urakalla! Lav juu mai freend! ♥

Semmoseita. Tänään pitäs siivoo auto ja käydä hölköttelemässä koska viikonloppu ei suju kovinkaan tervehenkisesti kuitenkaan. Mut hei. Kävin vaa´alla aamulla. Miinus kolme ja puoli kiloa! WTF??? Enempi kun ikinä pudonnut. Ja siis ilman että olen kauheasti nähnyt vaivaa, ainakaan omasta mielestäni. Toki tiedän, että takas se tulee koska varmana oman osansa teki ruokamyrkyksen aiheuttama täystyhjennys mutta silti! Kyllä nyt askel keveni taas =).

Ihkua viikonloppua kaikillen!

1 kommentti: