keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Uusi koti

Tänän tuli postin mukana (kiitos vaan, Itella, että piditte meitä jännityksessä ylimääräisen viikon... kirje oli päivätty viikko sitten ja meille se saapui tänään...) tieto, että ollaan saatu asunto Turengista. Otimme sen riemumielin vastaan ja kävimme kurkkaamassa. Ihan asiallinen 3h + k, 78 neliöö ja sillee. Keittiö on kaamean pieni, samoin kylppäri, mutta kyllä me selvitään. Selvittiin me Pappilanniemessäkin, missä sentään oli vain kolmeneliöinen keittiö ja kylppäri viereisessä asunnossa... =) Parasta tuossa oli sijainti. Iran päiväkoti on talon vieressä, kirjaimellisesti, ja Incan koulu näkyy parvekkeelta. Incan harrastukset on kaikki kymmenen minuutin kävelymatkan sisällä. Ihanaa! Vuokrakaan ei ole paha, viis ja puoli sataa suunnilleen. Kämppä on tyhjillään ja saadaan se meille 15. päivä alkaen. Saadaan alkaa roudata kamoja heti kun tullaan Kyprokselta.Kaikki meni siis paremmin kuin hyvin!

Koiravauvan kanssa kaikki on loistavasti. Ronkeli se on ruuan suhteen, mutta eläinlekuri lohdutti meitä että niin sen kuuluukin kun se on tuota "rotua". =) Jos syö kissanruokaa, niin sitä sitten sille tai ihan mitä vaan. Ei tartte enää uskoa kaikenmaailman penturuokintaohjeisiin. Syö mitä syö, kunhan syö. Kasvanut se on jo nyt, ihan silmissä. Touhukas ja kovin tervepäinen penska!

Huomenna ollaan lähdössä Kirkkonummelle uutta tulokasta katsomaan. Ja Kaisaa ja Villeä ja muita heposia. Sieltä sitten Lahteen Artsyn juoksua seuraamaan. Lupasin tehdä ruuan jotta rouva valmentaja saa rauhassa ajella heposia koko päivän ja nyt on sitten lasagnet uunissa. Tein elämäni ensimmäistä kertaa (älä Kaisa lue tätä, pliis....) kasvislasagnea, saapas nähdä mitä siitä tulee. Nyt meni kivaksi sekamelskaksi meksikolainen kasvissekoitus (AINOA minkä löysin, missä ei ollut sieniä. Miksi niitä tatteja tarvii tunkea ihan kaikkeen???) sekä oman reseptin tomaattisoossi, jonka olen kyllä kehitellyt lihalasagnea silmällä pitäen. Meinasin vanhasta tottumuksesta lorauttaa sinne härkäfondia, kunnes tulin tolkkuihini =D.

Ei muuta kun hauskaa loppuviikkoa teille kaikillen!!!

1 kommentti:

  1. Onnea uudesta kodista, niin ne asiat vaan järjestyvät!

    Kuulin muuten että eräs ystävä muutti Turenkiin. Jos siis muusikonretku asustaa naapurissa, kerro terkkuja.

    VastaaPoista