maanantai 13. heinäkuuta 2009

Fly me to the moon -tai sitten ei

Kanttori ei sitten halua soittaa Sinatraa poistumismarssina, joten joudutaan miettii kokonaan uus piisi. Varmaan tarttee sit olla jotain tylsän perinteistä rinsessaruususta. HÖH!!! Ens maanantaina on rehvit kanttuurin kanssa kirkolla joten neuvotellaan sitten mitä kuunnellaan kun käpötellään kohti pappia ja pois. Varmaan poistutaan Pachelbelin Kaanonin c-duurissa tahdissa mutta milläs tullaan sitten sisälle? Alun perin piti marssia sisälle tuon tahdissa ja käpsiä veke tuon Sinatran tahdittamana mutta ei sitten helkkari sentään.

Ja iskä ei halua saatella mua alttarille, joten mennään Jampan kans yhtä matkaa. Käyhän sekin. En haluu iskää ressata moisella pikkujutulla, se ressaa jo nyt ihan tarpeeks. Reppana <3.

Äiskä löysi mekon, jippii. Onneks mun äiti ei o mikään jakkupukumummo vaan sillä on älyttömän suloinen 20-lukutyylinen kotelomekko.

Bändi on 50% löytynyt, varmistuu loppuviikosta. Kiitos Jaana ja Markus hyvästä vinkistä, miten pääsikin itsellä unohtuu tuo jäätävä Power of Cover.

Jampalla on mersunperä täynnä siideriä, lonkeroa sekä neloskaljaa joten sekin on kuosissa.

Vielä varmistellaan koomikkoa sekä hevoskärryilyä. Mutta muuten alkaa hei olla aika hyvä meininki! Jänskättääpänskättää jo aika helkkaristi. Varmana pyörryn. Tai alan nauraa hervottomana kun muistan Jennan kanssa käydyt keskustelut, mitä se voisi tehdä siinä vaiheessa kun pappi sanoo että jos jollakulla on jotain tätä liittoa vastaan niin puhukoon nyt tai vaietkoon iäksi... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti