keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Jos päivittäis kuulumisiaan, vaikkei ne ketään kiinnostaskaan

Aikalailla vain ja ainoastaan yksi asia pyörii mielessä.
(Ei, se ei ole mitään sukupuoliseen kanssakäyntiin viittaavaa)

No HÄÄT tietty. IHQUUUUUU! (Ja kansa buuaa, ei vittu, eikö se jo lopeta). Ei lopeta ei. Seuraavat kaks viikkoo postaan PELKKÄÄ häähuttua tänne, ja voi olla että sen jälkeenkin =)

Viimeisiä silauksia vaille alkaa olla järjetelyt kuosissaan. Aamulla käytiin Jukolan kukassa sopimassa kukkasista ja oli ilahduttavaa nähdä ihminen, joka oikeesti nauttii työstään. Kukkatäti oikein hehkui intoa kun se suunnitteli mun kimppua ja pöytäkoristetta hääparin pöytään. Ja voi että miten onnessaan se selitti neilikoiden hienoja ominaisuuksia bestmanien vieheinä ("ne kestää ruusuja huomattavasti paremmin ryönäämistä". Suora lainaus). Ja ai miten ihanaa laittaa peikonpähkinää morsiuskinppuun, upea idea! Voi, se oli mahtava täti! Mulle tulee aivan mielettömän upea, pisaranmallinen, "valuva" kimppu, jossa on muutama violetti orkidea, jotain tuoksuköynnöstä ja se sidotaan peikonpähkinäoksaan.
Violetti orkidea:


+ peikonpähkinä:


On jotain tohon viittaavaa mutta ei noin paljon vihreetä ja violetit orkideat:


Bestmanit saa neilikan rintapieleen, mutta Janille tulee violetti orkidea:


Joten ihan kivaa!! Pöytiin tulee murattia ja kellukynttilät.

Bändi on lyöty lukkoon, viinit ja booliaineet toivottavasti tulevat Saksasta Elwiksen matkassa, mikäli herra suinkin ehtii ajoissa Suomenmaahan.

Tanssiharkat menee mukavasti, setti on palautunut yllättävän hyvin mieleen jne. Hannaparkaa jännittää mun puolestakin, joten mun ei tartte =). Tosin parkuun koko ajan siellä kirkossa, se on vissi.

Käytiin valkkaamassa musat sinne kirkkoon, samalla näin eka kertaa tuon Vanhan kirkon sisältä. Olipas se muuten hieno! Ja semmonen mukavan pieni ja tunnelmallinen. Vähän tarttee seremoniaa venyttää, sillä Linnacruisinki-letka lähtee Satulinnalta juuri parahiksi klo 16.30 kun meidän vihkiminen on silloin ohi... Tullaan papin eteen Pachelbelin Kaanonin tahdissa ja lähdetään pois Marko Hakanpään Trumpettisävelmällä. Saa ne rinsessaruususet soida jonkun ihan muun häissä kun mun. Kesken seremooonian vedetään sitten virsi mikäsenytolikaan Suvivirren sävelellä. Että tiedätte sitten kaikki, millä sävelellä se menee vaikka virsi ittessään on uppo-outo. =)

Tämmöstä tänään. Jatkuu taas joskus.

2 kommenttia:

  1. oi. kuulostaa niin hyvältä. oliko se sellanen tumma hiuksinen nainen siellä kukkakaupassa? meinaan musta jorin vaimo on siellä töissä??

    VastaaPoista
  2. Ei ollu, oli semmonen isokokoinen, lyhythiuksinen vähän vanhempi nainen.

    VastaaPoista