keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Poks poks -tonni rikki!

Kiitos kaunis kaikille teille lukijoille! Ihan mieletöntä miten lyhyessä ajassa tuli tuo tonni täyteen, wau!!! Olette tärkeyksiä!! ♥

Matkakuume on niin kova että pää saattaa räjähtää ihan justiin. Ystäväni on myös lähdössä Thaimaahan marraskuulla ja on vuokraamassa sieltä taloa oleskelunsa ajaksi. Siitä innostuneena aloin surffailla internetin ihmeellisessä maailmassa ja kylläpäs poijjat alkoi kuume nousta...Hillitön määrä toinen toistaan upeampia condoja ja taloja ihan naurettavaan hintaan! Me ollaan mietitty, että jos maksaisi 10-20 euroa / yö hotellista sitten kun Pattayalle päästään, eli se tarkoittaisi tuollaista 300-600 euroa/ kk. Nyt alan kyllä todellakin tulla toisiin ajatuksiin. Tuollaisella summalla saisi mm. tälläisen kämpän kuukaudeksi. Ja on juuri täsmälleen sillä alueella, mistä tykätään. Hiukan kauempana keskustasta, mutta ihan rantsussa olisi sitten tällainen.
Ja kun noita sitten riitti tuohon hintahaarukkaan aika hitosti. Ja siis mulle riittäisi ihan tämäkin. Hintaa tuolla on siis se vajaat 150 e/kuukausi!!! Tahtoo sanoa siis notta ihan 5 egee/yö ja tuon on parempitasoinen kuin missä oltiin viimeksi 10 euroa/yö... tulee halvemmaksi vuokrata tuollainen koko kuukaudeksi, vaikka olisi vain 3 viikkoa!

Joko nyt ymmärrätte, miksi mulla on kauhea kuume????? ☺

Koulusta en sano muuta kuin että... KUKA KÄSKI OTTAA TUPLAMÄÄRÄN KURSSEJA VIKALLE JAKSOLLE???????? Hukun tekemättömiin raportteihin ja mainoksiin ja powerpointteihin... Viikko aikaa palautukseen. Jesh. Onneksi kaivoin naftaliinista vanhan kunnon koululusmuminäni ja sain puhuttua hiukan helpotusta pariin tehtävään. Saan palauttaa jo tekemiäni mainoksia ja powerpointinkin väkerrän valmiista esityksestä, jonka olen tehnyt ihan toiseen tarkoitukseen... Voin kuulla korvissani lukiokavereideni naurun, että ei se vanha koira uusia temppuja opi. Siitä vaan läpi mistä aita on matalin... ☺ Nooh.

Semmosta. Vielä olisi tää viikko töitä ja ens ma ja ti. Sitten olisi se lomantynkä. Upeeta!

4 kommenttia:

 1. Noista kuvista tulee itsellekin todellinen matkakuume eikä sitä vie pois pojan kanssa fb:ssa chattailu. Olivat vuokranneet skootterit päiväksi ja huruutelleet ympäri saarta. Joku Koh Samet tai vastaava paikka. Tahtoo kans, mutta kun ei.
  Tsemppiä opiskelun kanssa!!!

  VastaaPoista
 2. Voih... se Koh Samet on mielettömän ihana. Mun Facebook-kuvissa on sieltä kanssa kuvia. Me on oltu siellä kaks kertaa ja viimeksi vietettiin melkein viikko pelkästään siellä. Vuokrattiin kans skootterit kolmeks päiväks ja suhattiin pikkusta saarta ees taas. Siellä ei ole liikennettä kuin ihan nimeksi ja on muutenkin tosi rauhallinen paikka.

  VastaaPoista
 3. Mä en taida edes uskaltaa kurkata kuvia.. Vaikka jostain syystä Thaimaa ei kyllä kiinosta. Siis varmasti on upea paikka, sen uskon, mutta sinne meno ei tunnu tärkeältä. Mussa taita olla jotain vikaa?

  VastaaPoista
 4. Testing testing van tuu trii :D no löytyhän se kommentin jättämispaikkakin. No mut tää ny ei liittynyt just aiheeseen :)

  T:I :)

  VastaaPoista