maanantai 3. toukokuuta 2010

Keltainen toukokuu...

Ihan parhautta, että se kamala, luminen, jäätävä talvi on viimeinkin ihan oikeesti takanapäin. Tänään on talven jälkeen eka päivä ilman sukkia ja pelkät potkiskengät jalassa ja hyvin pärjää =).

Vappu meni rauhallisesti. Mentiin illalla Aulangolle syömään (alkupalaksi mäti-jokirapuleipä, pääruoaksi Kartanon kanaa ja jälkkäriksi Romanovin mansikoita. Ahhhh!) Satun ja KP:n kanssa ja päivittämään vähän kuulumisia. Istuksittiin iltaa puolille öin ja kurvattiin sitten kotiin. Jamppaa kutsui aamuvuoro ja mä menin porukoille hiukkasen puuhommiin. Iskä vaihtoi mulle viimeinkin kesärenkaat siinä samalla. Jampan päästyä töistä lähdettiin Kirkkonummelle after-vappuilemaan hevosihmisten luokse. Näinpäs viimeinkin Hopon ja Missinkin! Otin kuviakin mutta en saa niitä nyt aikaiseksi purkaa tähän, ehkä illemmalla. =)

Sunnuntaina mentiin Finlandia-ajoihin Vermoon. Artsy juoksi siellä ja me makusteltiin Finlandia-menyy ravintolakatsomossa seuranamme Lehtosen pariskunta sekä Janpan iskä. Peleillä ei isommin rikastuttu, mutta saatiin sentään pelit pyörimään omillaan. Artsykin meni hienosti. Goopin Nalle tuuppasi neidin neljänneksi ja reipas tonni tuli kartuttamaan palkintopottia. Kivempi vielä oli se, että heponen paransi volttilähtöennätystään ihan mukavasti.

Tytöt tulee tänään ja viipyy meillä ensi viikon perjantaihin. Aloitan lomanvieton siinä sivussa, olen ensi viikolla vaan tiistaihin asti töissä. Saan viettää laatuaikaa lasten kanssa kotona ke to ja pe. Parasta! Voisi keksiä vaikka jotain kivaa, onko ehdotuksia? Sitten neidit lähtee isänsä uuteen kotiin tottumaan ja meillä on Jampan kanssa vielä viikko lomaa. Jonkunlainen road trip olisi ehkä suunnitteilla. Destination unknown =).

Aurinkoista viikkoa kaikille!

MUOKS! Jumaleissön. Tuhat kävijää on neljän klikkauksen päässä. Pitäskö sitä jotenkin juhlistaa? Kiitos kaikille!

2 kommenttia: