maanantai 24. toukokuuta 2010

Sorvin ääressä jälleen

No nyt on loma ohi. Paljon parempi keli ei ois voinut olla! Oli ihan mielettömän mahtavaa vaan olla ja rötvätä vaikka ihan ei mennyt suunnitelmat putkeen sen suhteen, että oisin saanut kaikki kouluhommat tehtyä ennen lomaa. Vielä taitaa ne lähestulkoon kaikki samat hommat odotella ja deadline senkun lähestyy. Viikko taitaa olla armon aikaa jäljellä ja ihan pari viis hommaa odottelis tekijäänsä... Huomenna on ruotsin suullinen ja kirjallinen koe, tämä iltavuoro menee siis ruotsin kirjaa lukiessa...

Alkuviikko rötvättiin ihan kotona ja sitten keskiviikkona startattiin pikkaselle roudtripille. Hiukkasen kiristi päästä kun sain keskiviikkoaamuna tietää että Iralla oli tarhan kevätjuhla torstaina! Ja se olis ollut vielä viimeinen ennen eskariin menoa. Sytämeen kyllä koski ihan kovasti ajatella, että mun pikkanen laulaa "miiinää meeneen eskaariiin syyksyllääää" eikä äiti ole kattomassa. Ruoskin itseni henkisesti todella verille siitä hyvästä ja vieläkin harmittaa ihan hurjasti. Miten ne niin myöhään ilmoitti tuollasesta asiasta!!! Mä vielä perjantaina kysyin tarhasta, että koska ne on eikä osanneet sanoa. Sitten tulee tekstari ke-aamuna kun oltiin jo lähössä liikkeelle!

Noh. Otettiin suunnaksi pohjoinen. Noh. Onhan se Tamperekin pohjoisessa... Pidemmälle ei meinaan päästy keskiviikkona, koska oli vaan ihan pakko pysähtyä siihen uskomattoman mainioon kesäkaupunkiin yhdeksi yöksi. Istuttiin Suvilaivan terassilla ja siitä sitten sujuva siirtyminen Roosterin terdelle... Illalla piipahdettiin syömässä "siipiä" (ei meistä kyllä kukaan syönyt siipiä) Hookissa Miian ja Nikon kanssa. Olen niiden puolesta kyllä kertakaikkisen onnellinen!

Torstaina käveltiin Pyynikille ja Rosendahlin rantaan katsomaan hellepäivän meininkiä. Kivalta näytti:Oli ihan mahtava päivä, todellakin!!!

Vähän mietittiin, josko olis kuitenkin kurvattu illaksi vielä Turenkiin katsomaan se Iran kevätjuhlaesitys, mutta ei me oltais millään pystytty sitten enää toteuttaa suunnitelmaamme Kuopioon menosta. Joten itkua nieleskellen käännettiin nokka kohti Jyväskylää ja seuraavaa etappia elikkäs appivanhempia. Ne teki lähtöä Kyprokselle ja piti käydä vähän sopimassa juttuja siellä.

Matka jatkui Kuopion suuntaan sitten perjantaina. Eka tauko oli tuolla:Se on Vaajakoskella. Ihku mesta. Arvatkaa kumpi ajoi ja kumpi joi tuon bissen. Vinkki: Minä en aja mersulla metriäkään ellei ole pakko. Ja oltiin mersulla liikkeellä =).

Kuopiossa oltiin juuri ajoissa elikkäs neljältä. Heitettiin kamat hotelliin ja mentiin Kuopion torille yhdelle. Terveisiä sille todella mukavalle naisihmiselle, kenen kanssa siinä oluset nautittiin! Kiitos mukavasta seurasta! Viideltä Jampan kaveri haki meidät ja suunnattiin tietenkin kohti ravirataa. Ilta sujui mainiosti siellä aurinkoa ottaessa ja pientä totopeliä pelatessa. Jäätiin voitollekin jokunen euro.

Illalla piipahdettiin Kuopion yöelämässä mutta vaan sillei vähäsen. Aamulla kun kutsui taas Sorsasalo. Ravit oli ihan mukavat ja rata oli tosi kodikkaan pikkanen. Ei ollut mitään vermomeininkiä ja hyvä niin!

Kotia kohti ajettiin sitten illalla ja oltiinkin jo ysiltä kotona. Sunnuntai meni nauttiessa ansaittua lepopäivää ja illalla hiukan koulutehtäviä kirotessa.

Että semmonen loma. Oikein mukava. Nyt saakin jo sataa, ainakin muutaman päivän =).

1 kommentti:

  1. Mukavan kuulloinen reissu ja salettiin kelit hellivät matkalaisia. Varmaan ihan mukava irtiotto opiskelun ja muun välissä. :)

    VastaaPoista