keskiviikko 18. elokuuta 2010

Aim in löööööööövvv!!

Onko mulla paras mies vai onko mulla paras mies????
Vastaus on: KYLLÄ!

Monien muiden pätevien syiden lisäksi tänään sain yhden syyn lisää vakuuttuakseni moisesta.

Olen ollut (salaa, kellekään kertomatta) hiukan pahoillani, ettei ostettu lippuja U2:n keikalle nyt perjantaiksi. Onhan se sentään kummankin suokkaribändi ja niiden biisi With or Without You on meille hyvin merkityksellinen, se oli myös meidän häätanssin biisi. En ole silti asiasta yhtään ruikuttanut koska rahatilanne on ollut heikohko ja järkeville paikoille liput maksoi 150 e/kpl. Kentälle en voi mennä fobiani takia ja sieltä perältä ei näe kunnolla (koettu monta kertaa, viimeks Depeche Moden keikalla). Niinpä olen vaan toivonut että tämä viikonloppu tulis ja menis nopeesti, ettei tarvii sit miettiä enää. Nooooh....

Eilen Jamppa huomasi, että yksi lemppari-DJ tulee sunnuntaina keikalle Suomeen. Päätettiin mennä sit sinne, jos vaan saadaan liput. Jotenkin se asia johti toiseen ja alkoi itää ajatus, josko tuonne U2:n keikallekin vielä päästäs. Äsken mies (ihana) soitti ja ilmoitti että nyt on liput. U2:N KONSERTTIIN!!!!! Oikeesti en kehtaisi edes kertoa huippua tästä jutusta, mutta pakko... hysh, ette kerro kelleen... ne on sinne Red Zonelle!!!!!!!! OUMAIGAAD! Kattokaa nyt sijaintia, missä me ollaan, se on tuo kartan punainen alue. AIVAN lavan reunalla, kosketus- ja hajuetäisyydellä. Ja mun fobiani kannalta asiassa parasta on se, että lipun hintaan sisältyy oma sisäänkäynti Stadikalle, ei jonotusta ja OMA, rajattu kenttäalue lavan läheisyydessä (eli toivottavasti ei ole tungosta samalla tavalla kuin normaalilla kenttäalueella). Eli voin hyvällä mielellä katsoa keikan aivan rauhassa ilman paniikkeja tai rauhoittavien sumentavaa vaikutusta! Ja lippu.fi vihjasi, että jotakin muutakin tuohon hintaan tulisi. Mitähän se voi olla??? HUIHUI kun jänskättää!

Tästä kiitoksena kullalle aion metsästää vaikka kannon alta ne Tiëston keikan liput meille sunnuntaiksi. Oli tungosta siellä tai ei (liput on loppuunmyyty) niin aion vaikka väkisin mennä sinne murun kanssa. Tiedän miten tärkeää sille olisi nähdä tuon keikka. Ja itsekin tahdon. Kattellaan kuin käy!

HÄPI HÄPI HÄPI HÄPI!!!

2 kommenttia: