keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hohhhhoihhoijaa

Ärsyttävä aamu. Kerta kaikkiaan. Säätöä Riikan matkan ja tyttöjen hoitovuorojen kanssa kun olen ollut ihan pöhkö ja sekaisin. Nyt meni kaikki uusiks ja exä sai syyn kiukutella. Noh. Toivottavasti se siitä.

Viikko meni aika haipakkaa. Sain töitä, semmoisia extratöitä, mutta töitä kuitenkin. Menen vuosien tauon jälkeen baaritiskin taakse taas. Katsotaan kuinka käy, vieläkö sitä drinksuja osaa tehdä. Juoda ainakin osaan, mutta se ei taida auttaa tässä asiassa. Onneksi en missään vaiheessa kokonaan lopettanut suhdettani Reijo Resteliin, vaan paluu Repan kirjoille kävi aika kivuttomasti. Hemppa tarvitsi työntekijää ja minä töitä. "Herra pankinjohtaja" soitti Jampalle ja kysäisi tietääkö se ketään kuka voisi mennä Hemppaan. Jamppa tuumas että no ekana tulee mieleen tuo mun vaimo. Hempan ravintolapäällikkö Petri soitti mulle hetkeä myöhemmin ja kävin sit seuraavana päivänä jutulla. Ennenkun kerkesin sanoa edes nimeäni niin ohi kulki hotellin entinen päällikkö Tomppa joka hihkas että "ota töihin se, se on pirun hyvä". Pete nauroi että ai, suosittelut tulikin sieltä. =) Hetken höpöteltyämme käteltiin töiden alku parin viikon päähän ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Helpotuksen huokaus... Pankinjohtajakin oli kuulemma sanonut sille, että ota ihmeessä se töihin, hän ainakin ottaisi. Ihkua =D.

Jotenkin melko usvaisesti on mennyt tämä viikko. On ollut muka kauheesti kaikkee muttei kuitenkaan mitään. Semmosta kiinni ottamista. Oli tosi mukava, leppoinen viikonloppu, Jamppa meni vasta tänään töihinkin. Nyt jotenkin on liikaa puuhaa muka, eikä saa aloitettua mistään. Pitäs siivota, pitäs pestä pyykkiä, pitäs hakee työvuorolista, pitää muuttaa lentopäiviä ja hotellipäiviä sinne Riikaan (lähdetään syyskuun alussa muutamaks päiväks), pitäspitäspitäs. Ärsyttävää. Ehkä mä kirjoitan listan kaikesta mitä pitäs ja alan sit toimia. Oisko siinä ideaa?

Muksaa viikkoa kaikille!

1 kommentti: