maanantai 23. elokuuta 2010

Vaivalloinen päivitys viikonlopusta

Pah. Menin laittaa tekokynnet eilen ja nyt ei kirjoittamisesta tule yhtään mitään. Typoja tulee väkisinkin kauheesti, mutta en jaksa korjata kyllä kaikkia!!! Sorry... Oli mainio viikonloppu! Perjantaina kurvattiin Kirkkonummelle, jonne jätimme auton ja kamat. Ville ja Kaisa vippasi meidäy ja Katjan Leppävaaraan, josta junalla Pasilaan ja siitä stadikalle. Korko katkesi heti Pasilan asemalla kengästä, joten kengät roskiin ja paljain jaloin keikalle =). Keikasta ei voi sanoa muuta kuin että mieletön!!!!!! On se uskomaton bändi, kerta kaikkiaan. Show oli todella upea ja mieleenpainuvinta oli kun Bono pyysi kaikkia laittamaan kännykät auki ja heiluttamaan niitä pimeässä illassa. Oli meinaan uskomattoman upea näky kun 52000 ihmistä heiluttaa kännyköitä... Meillä oli mahtavat paikat, oli tilaa jorailla ja nähtiin Bono ja Edge ihan likeltä. Vai mitä tästä sanotte:

Keikan jälkeen Ville oli kiltti ja noukki meidät Pasilasta. Aamulla odotti tarhatalkoot =).Tarhan tolpat ja langat tuli uusittua ja hieno tuli! Illalla tuli noutaja toooosi ajoissa ja unta tuli vedettyä kellon ympäri melkein. Raitisilmamyrkytys??

Sunnuntaina kurvailtiin hevostelun (joo, olin piitkästä aikaa hepan selässä, ja olihan se mahtavaa taas. Iso Oo on mainio heppa ja onneks Kaisa hiukan muistutteli taas kuinka siellä selässä kuuluu olla. Tänks siitä!) jälkeen Hesaan ja majoituttiin Seurahuoneelle. Mentiin Kallioon Martinaan syömään ja sain kuningasidean koittaa saada Stansta kiinni, josko se lähtisi oluselle meidän kans. Onneksi se oli Facebookin päässä ja sain numeron ja tehtiin treffit. Oli mahtava tavata ihan livenä! Juttua riitti ja poikettiin vielä kurkkaamassa Stanstan "kantakapakka", jossa Stansta lauloi (upeasti!) ja minä määin myös pitkästä aikaa. Hih. Onneksi kukaan ei tunne mua siellä =D =D. Kiitos Stansta vielä kerran!!! Toivottavasti tavataan pian uudestaan!

Lähdettiin hotellille tälläämään (perkeleen tekokynnet.....) ja mentiin Cirkukseen odottelemaan Tiëstoa. Kuten pahoin pelkäsin, paniikkihan siellä pukkasi, sen myötä turhautuminen ja iso vitutus ja oli pakko poistua jo kesken keikkaa kahdelta. Miten ärsyttävää voi olla? Menet dj:n keikalle, oletuksena luonnollisesti on, että pääset joraamaan. No ei siellä päässyt, kun yli 1000 muutakin ihmistä joraa ja joka paikka on aiiiivan tukossa. Onneksi sentään lempparibiisi saatiin edes jorata. Mutta ei ole valkoisen ihmisen hommaa se. Anteeksi rasistinen ilmaus. "Julkkiksiakin" tuli bongattua ja jos Antti Kurhinen väittää olleensa siellä pelkän batteryn voimalla niin jepjep... Tänään tultiin sit kotiin ja päivä on mennyt sopimusoikeuden tenttiin lukiessa. Ja äitin tietokoneongelmaa kävin kans ratkomassa.

Nyt odotan murmelin kotiin että saan syödä pizzaa ja kattoa Boston Legalia. Huomenna eka duunipäivä.... HUI!

3 kommenttia:

  1. KIITOS vielä! Oli tosi kiva tavata ja uskon, ettei ensimmäinen kerta jää viimeiseksi. ;o)

    VastaaPoista
  2. Hieno video, vau! Mullaki tuli muutama pätkä kuvattua, mutta en laittanu niitä (ainakaan vielä) Facebokiin :) Oli se kyllä upea keikka!
    -Minna-

    VastaaPoista