tiistai 8. helmikuuta 2011

Juttuja

Niin justiin. Kun ei oikeastaan ole mitään asiaa -vieläkään. Ne kuvatkin yhä vain odottelee kompuutterille siirtoa... =D Ei vaan. Tässä on ollut kaikenlaista ja seliseli...
Kouluhommat on pitäneet kiireisenä. On meinaan jotenkin tuon laiskan syksyn aikana kertynyt tuota kirjallista hommaa melkoisen kivasti ja kurssien viimeiset arviointipäivät lähestyy. Huhhuijjaaa.. Vielä olis pari tenttikirjaakin tossa työn alla, tentti on onneks vasta huhtikuussa. Ehkä mä saan ne kahlattua siihen mennessä. Toisesta tarttis tehdä referaattikin, sen kanssa voi tulla kiire. Sen pitäis olla valmis tämän kuun loppuun mutta jotenkin ei ole motivaatio riittänyt kirjan lukemiseen kokonaan vielä. Tekosyynä väitän, että syynä on tuo toinen kotimainen, jolla se on kirjoitettu. Ei vaan millään suju toi lukeminen väärällä kielellä niin topakasti kuin kotimaaksi. Lisäks tässä on semmosta muutakin kirjallista teksaa ollut, mutta siitä ehkä kerrottakoon joskus isona, jos on mitään kerrottavaa.

Ja tietty tää töihin paluu on taas tämmöstä. Takkuamista. Siellä kotona oli niin kauheen kiva vaan lusmuilla. Kiva se on ihmisten kanssa olla ja töitä tehdä ja työ sinänsä on ihan jees, mutta keho ja mieli ei meinaa millään suostua kellon kahleisiin. Päivät vaan paukkuu ohi, eikä mitään ehdi tehdä. Ärsyttävää! Saa nähdä tuleeko kuvioon vielä muutos tässä jonakin päivänä... saapas nähdä. Siitäkin lisää sitten mikäli jotakin on kerrottavaa.

Mitäs vielä olis tämmöstä turhaa lätinää. Ei mitään. Se on moro. Kattellaan sitten keväämmällä (kun toi helvetinperkeleensaatanan lumikin on sulanut) kun on enempi asiaa.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä sen opiskelun kanssa!
    Kyllä sä sen kanssa pärjäät!!!
    Ja ONNEA työpaikasta! =)

    VastaaPoista