tiistai 28. kesäkuuta 2011

Hevosteluja -tavalla tai toisella

Hihhei!
Sain Stanstalta eilen paketin. Blondi oli tuossa taannoin löytänyt jotakin ehdottomasti "mulle kuuluvaa" ja lupasi sen postittaa. Ehdin jo unohtaa kun tässä nyt on kaikenlaista ollut puolin ja toisin kunnes eilen kopsahti luukusta paketti. Riuhdoin ja revin ja raastoin sen heti auki ja kattokaa nyt mitä sieltä löytyi:Tiedättekö mikä toi on? Pitäskö pistää arvoitus pystyyn? No en viiti, vaan kerron. Se on mukana kätevästi kulkeva kaviokoukku!!! Se siis taipuu, tuo koukku osa siis,tuonne sisään, ikäänkuin linkkuveitsi. Ihmettelin ensteks että mitä hemmettiä se lähettää mulle puukon, kunnes tajusin että sehän on tuikitarpeellinen esine! =)Keralla tuli hauskat ja lämmittävät kesäntoivotukset. Ihana, KIITOS STANSTA!!!!!!!!

Sit vähän surkeempiin heppajuttuihin. Oltiin eilen Riksussa kesäraveissa ja siellä kävi kyllä kamala tapaus. Oli ihan hirveän näköistä kun heppapolo makasi siellä radalla, yksi hevonen kiitää ilman ohjastajaa pitkin rataa ja kuski makaa maassa. Näytti todella pahalta ja muistutti taas siitä, että kun kyse on eläimistä, ei koskaan voi olla varma siitä mitä tapahtuu. Saraveli alkoi huojua jo ennen maaliin tuloa ja heti maalin jälkeen se kaatui maahan. Sairaskohtaus, pakko olla. Onneksi kuski selvisi melko vähillä vammoilla, mutta joutui kyllä unohtamaan loput ohjastamiset siltä päivältä. =(

Ensi viikonloppuna onkin sitten vuorossa Suur-Hollola -ajot, tuo kauan odotettu kesätapahtuma ja kesän kohokohta. Toivottavasti keli suosii ja jotain saisi pelilläkin ylös... =)

Mukavaa tiistaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Enkös mä muka koskaan kommentoinut tänne? Tosin saatoin olla Tupon koneella; se takkuaa ja mua laiskottaa syöttää sinne kaikki vaadittavat tiedot kun omalla koneella ne tulee automaattisesti.
    Mutta pääasia, että toi tuli vihdoin perille ja oli mieluinen! :)

    VastaaPoista