keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

En oo poistunut keskuudestanne vieläkään

Joo, nyt vaan ei ole aikaa oikein mihinkään. Kouluhommia on ihan _järkyttävä_ määrä, joissa deadline on 31.5. tai aiemmin. Mitäs haalin kauhean määrän kursseja tälle vikalle jaksolle. Laskin just, että 28 opintopistettä pitäisi tulla tästä vikasta jaksosta eli maalis-toukokuulta. Käytännössä katsottuna mulla on 9 kurssia tässä käynnissä eikä yksikään niistä ole semmoinen, minkä voisi vasemmalla kädellä huitaista kasaan. Raportteja toisensa perään, ruotsia, rahoitusta (matikkaa taas!!!), sopimusoikeutta, graafista suunnittelua, mainostekstien vääntämistä, powerpoint-kurssin lopputyön viimeistelyä ja mitäs vielä. Ihan tarpeeks kaikkee.

Tyttöjen synttärit juhlittiin sunnuntaina ja kivasti oli vieraita. Tarjoilut onnistui lopulta vaikka pullataikina ei kohonnut (!!!) vaikka yritin kaksi kertaa ja valmiskermavaahto lässäytti kakun. Oli kiva nähdä Hannaa ja Jussiakin piiiitkästä aikaa!

Kämpästä on ehkämahdollisestisaattaa tulossa tarjous. Jos hyvin käy. Peukkuillaan sille... =)

Veronpalautuksia tuli kummallekin sen verran kivasti, että tammikuussa huidellaan Thaimaassa muutama viikko, jos vaan saadaan lasten isän kanssa homma sovittua. Kesäloman vikat kaksi viikkoa on ainakin sinne sovittu, samoin kuin talvilomakin. Lomarahoista, jotka tulee vähemmän kivasti jo kesäkuussa kaikki, varataan lennot Bangkokiin ja takas. Ton tuhkapilven on parempi olla kadonnut tammikuuhun mennessä, koska mun on PAKKO päästä reissuun! Hemmetin tulivuori.

Besos,

Tiia

1 kommentti:

  1. Pojalla olisi lähtö tasan viikon päästä sinne Thaimaaseen. Saas nähdä...
    Tsemppiä opiskelun kanssa!

    VastaaPoista