maanantai 12. huhtikuuta 2010

Tohveli ja tusari

Kyllä se niin on että jotain on tehty oikein kun kateellisia roppakaupalla, oikein jonoksi asti nettipalstoilla tyhmyyttään julistaa. Kateus kun yleensä pitää ansaita...
Enpä tiedä montaa ammatinharjoittajaa (poislukien ammattijulkisuushuoraajat), joita yhtälailla saa parjata ja suorastaan herjata julkisesti kuin...TADAA: ravivalmentajat ja kuljettajat. Ja koska kannatan kaikenlaista tasa-arvoa, olen ideoinut muutaman nettipalstan kaikenmaailman raviapistefi:ien ja hevostallinettien oheen. Notta tässä tulee:

VÄHITTÄISKAUPANTEKOA.COM:
Sivustolla voidaan vaihtaa mielipiteitä kaupanalan asioista. Vannoutuneet Valintatalojen visiteeraajat käyvät sankoin joukoin Siwanystävien kimppuun. Haukutaan kauppiaat ja heidän surkeat valikoimat: on se kumma kun Eskon Valinnassa on AINA paremmat juustot, se on varmaan lahjonut meijerin edustajan. Myyjät ne vasta kuraa saakin: taaskaan ei kakkoskassa vetänyt vaan ykköskassan näppärä Liisa vei taas voiton!

AUTOTALLI.NET
Varmasti olet sitä mieltä, että Volvo on parempi kuin Audi. Tai ainakin Delta-auton myyjä on ammattitaitoisempi kuin Nelipyörän. Autokauppiaat voivat täällä ammatillisella forumilla keskustella sivistyneesti vaikkapa Autoliiton säädöksistä ja myyjille maksettavista, liian pienistä tulospalkkioista. Voidaan analyyttisesti pohtia, millä perusteella naapurin Virtanen sai Kiaansa erikoisvanteet kaupan päälle. Varmana johtui siitä, että se on autokauppiaan kummin veljen kälyn siskon kaima!

TOIMISTOSSA.FI
Toimistojen parhaat juorut ja tuoreimmat suhde-epäilyt. Laitetaan paremmuusjärjestykseen firman bileiden kootut kömmähdykset, annetaan kuumimmat vinkit pomon pokaamiseksi ja käydään jossitteluja vaihteenhoitajan lapsen isästä. Jokaisen toimistotyöntekijän must-be paikka!

HOITAJAT.NET
Ei varmaan tarvitse tarkempaa kuvausta. Hoitajathan tienaa liikaa, työ on kevyttä ja aivan liian arvostettua. Tämä on juuri oikea paikka sinulle, joka tiedät kaiken sairaaloissa ja hoivakodeissa työskentelystä ilman päivänkään kokemusta. Voisit aivan hyvin kertoa osastonhoitajalle kuinka hänen tulisi työnsä hoitaa. Sairaalat pistetään paremmuusjärjestykseen ja lääkäreiden pätevyyskin arvioidaan erittäin tarkasti.

Olisiko tällaisissa ideaa? Vai pitäisiköhän antaa arvostus ihan kaikille ammateille: etenkin niille, joiden harjoittajilla on työhönsä vahva kutsumus ja jotka eivät laske työhönsä uhrattuja tunteja. Niinkuin esimerkiksi eräät ravivalmentajat.

1 kommentti:

  1. haha. hoitajat.net on muuten olemassa. Mutta sisällöltään vähän erilainen :)

    VastaaPoista