perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pe pe per...

On se. Viikko ohi taas. Ihme homma.

Huomenna on pikkuisen pojan ristiäiset ja kumminhommat kutsuu. Kiva!

Tänään on töitä neljään asti, sitten hiukan kaupungilla käymistä ja sieltä sitten kompattitunnille hakkaamaan taas näkymättömiä vihulaisia. Viime tunnilla sain jo mielestäni varsin mainion angstin päälle kun ohjaaja loi mukavan elävää mielikuvaa päälle käyvistä merirosvoista, joilta lyötiin ensin miekalla pää irti, sitten niihin tökättiin se miekka sisuksiin, vedettiin ulos ja vielä kiskaistiin pari kertaa polvella rintaan. Tämän jälkeen vasemmalla ja oikealla olevia merkkareita iskettiin karateiskulla palleaan jonka jälkeen kenkäistiin takana olevaa pari kertaa polviin ja tallattiin edessä oleva pikkupikkumerirosvo jalan alle. Kaikki tämä tämän biisin tahdissa. Varsin puhdistava kokemus!

Meidän koti on nyt tosiaan sitten aikuisten oikeesti myynnissä tuolla Noretan sivuilla. Kuvat löytyy sieltä myös kun hakee Hattulassa myynnissä olevat rivarit ja sen missä on meidän koti. Paras kuva on se, mikä on otettu meidän kodinhoitohuoneesta jossa roikkuu mun rintsikat kuivumassa ☺. Sunnuntaina pitää paeta yleisöryntäystä (??? tai varmaan uteliaita naapureita...) jonnekin kissojen kanssa. On siis näyttö siellä. Pitäkää nyt perkules peukkuja, että sinne tulee heti joku semmoinen, joka tahtoo ostaa sen välittömästi ja juuri sillä hinnalla mitä siitä pyydetään. Tai mieluummin tarjoo vähän enempikin. ☺

Tähän loppuun kevennys perjantain kunniaksi. Tyttökissamme on hienosti omaksunut naisen roolin. Otettiin imuri kaapista niin mitä teki tyttö. Meni makaamaan tosi väsyneen näköisenä imurinletkun viereen. "huhhuh, kaamea urakka...".Ja sitten vaan hauskaa viikonloppua kaikille!!!

PS: Missi, joka juoksi siis eilen Lahdessa meni tosi hienosti. Tuli viidenneksi ja juoksi oman ennätyksensä. Upea alku tulevalle ravikesälle!!

1 kommentti:

  1. Pidän peukkuja huomiselle!!! (ja menen kohta uteliaana katsomaan sen myynti-ilmoituksen..)
    Ihanaa viikonlopun jatkoa! :D

    VastaaPoista