perjantai 4. kesäkuuta 2010

kesälomailua bloggaamisesta

Joo, se voi olla että tätä tulee päivitettyä tällee kesällä vähemmän. Ei tässä kyllä mitään ole isompaa tapahtunutkaan, mistä viitsisi kirjoitella. Elämä on ihan samaa kuin ennenkin, onneksi =). Jumppaamista ja kouluhommia, jälkimmäistä onneksi vähemmän, ensimmäistä toivottavasti taas enempi. Työtkin jatkuu ihan näppärästi koko kesän, joten siltä osinkaan ei mikään muutu. Seuraava lomaviikko koittaa joskus syyskuulla. Silloin toivottavasti on varaa käväistä jossain Välimerellä =).
Meinaan appivanhemmat meni ja pisti ostaen kämpän Kyprokselta. Tarkemmin sanottuna ostivat kyllä ihan kerrostalon, puoliksi tuttavapariskunnan kanssa. Muutama kämppä menee vuokralle ja itse pitävät sitten yhden. En tiedä tarkemmin. Mutta eiköhän tässä Kyproksen reissua ala pukata jossain kohtaa. =)

Jotenkin semmonen sekava fiuwis ollut jo tovin, johtuen erinäisistä, keskeneräisistä ja ratkaisuaan odottavista asioista. Toivottavasti syksyyn mennessä nekin asiat saadaan viimein päätökseen ja päätettyä. Loppuisi tämä tällainen välitila. Tuntuu että menee eteenpäin kuin juna, sen kummemmin asioita miettimättä. Koska jos miettii, niin saa miettiä päänsä puhki saamatta ratkaisua kuitenkaan. Se vaan syö miestä, että tällainen välitila syö energiaa tuhottomasti ja on koko ajan puolivillainen meininki. Eiköhän aika auta tähänkin.

Koulusta alkoi kesäloma, tosin yksi tehtävä täytyy vielä saada valmiiksi viikon sisällä. Mutta sitten saa pari kuukautta hengittää vapaasti. Sain loppupelissä kasaan 128 opintopistettä tämän ekan vuoden aikana, jäljellä olisi vielä siis se vajaa 90, josta opinnäytetyön osuus taitaa olla 15. Siitä olen kovin onnellinen, samoin kuin siitä, että kaikki ammattiaineet on menneet tosi hyvin ja arvosanat on kiitettäviä. Matikkaperäisten aineiden kolmosetkin on ihan mua tyydyttäviä. =D

Huomenna haetaan isomman neidin eka numerollinen tokari. Jänskää!! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti