maanantai 3. tammikuuta 2011

Uuden vuoden miettimisiä

Se olis niinkuin viimeinen viikko lomailua käynnissä. Ehkä. Jos hyvin käy niin saan vielä toisenkin viikon jatkoaikaa, mutta kaikki riippuu pomosta. Tässä olis vielä pari muuttujaa mut pidetään peukkuja. Kattellaan sitten lisää tästä aiheesta.

Mulla on taas tämä mun perinteinen ihkuihana naamatulehdus iskenyt viime yönä oikein huolella. Ei nääs noi rauhaset toimi turpavärkin alueella niinkuin muilla ja otsaonteloiden puuttuminen aiheuttaa myös kaikenlaista pientä kivaa. Nyt on puoli turpaa aivan turvoksissa ja kevyttä kuumeilua. Buranakuurin aloitin jo viimeviikolla kun ekat oireet alkoi ja ne helpottikin. Nyt sain avata toisen paketin. Jes. Maha tykkää!

Enempää en tästä aiheesta kehtaa kitistä, sillä tää on todella pientä verrattuna parin ystävän kipuiluihin ja sairastamiseen jolle ei loppua tunnu näkyvän. Olen niin mielettömän pahoillani heidän puolesta, kun kipu ja sairaudet estää normaalin elämän ja vaikeuttaa kaikkea. Ihan hirvittävää ja tiedän erittäin hyvin mitä se on. Epävarmuus lienee se pahin asia.

Uusi vuosi meni erittäin rauhallisesti ja parin siiderin voimin Nokialla. Heitin raviväen Teivoon sitten lauantaina ja visiteerasin serkullani Tampereella pois tullessani. Uuno oli aivan mehuissaan kun sai uuden kaverin serkun ihanasta Bichon Frisestä Roopesta. Siellä ne riehui kuin hullut. Uuno toipuu edelleen raskaasta uudesta vuodesta kun joka paikassa oli koiria =). Pommeja se ei pelännyt yhtään pätkää, katteli vaan ihmeissään kun pamahteli ja leimusi. Reipas poika! On se muutenkin ihan ihme koira, ei sitä nelikuiseksi arvaisi millään. Tottelee kun olisi paremminkin opetettu. =)

Nyt menen keittelemään Annille kahveja, näytti just ajavan pihaan. Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti