perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kotikutoinen wannabe-tuomari täällä terve.

Semmosta tässä pohdin, että katotteko te Idolsia? Mä katon.
Tänä vuonna jopa tiiviimmin kuin aiempina vuosina, en tiedä miksi. Kaikki jaksot on tullut seurattua ja joskus jopa katsomosta sitten uudestaan. Mun mielestä se vaan on hyvää viihdettä =). Musaohjelmat on muutenkin jees ja nyt kun tuossa on vähän kehitetty tota formaattia "pehmeämpään" suuntaan niin se on ollut erittäin positiivinen asia. Ei ole pakko olla niin kamalan lyttäävä ja keksiä keksimällä negasanoja, jos niitä ei tarvita. Mutta toisaalta, ei tarvii sit turhaan kehuakaan liikoja.

Kukas on teidän suosikki? Mä tykkään noista kaikista pojista, mun mielestä ne on valovuoden lahjakkaampia kun yksikään noista tytöistä. Jopa se Jusu oli mun mielestä eri jees, joka eilen tippui, tosin ei sillä yhtä hyvä ääni ollut kun noilla muilla, mutta karismaa ja showmiestä monen muun puolestakin kyllä. Suosikki on ehkä silti toi Martti, se on niin perusäijä ja mieletön ääni. Se varmaan vetoaa monenlaiseen kuulijaan tavanomaisuudellaan. Vaatimaton ja semmonen nöyrä, oikeella tavalla. Se Ilpo on hemmetin lahjakas mutta emmätiä... onks se vähän leso? Ja Ali... on siinä kaverilla ääntä joo, mutta meniskö se nyt paremmin kuitenkin jossain tangokisoissa? Se on vähän turhan eleetön eikä anna itsestään kaikkea. Tosin eilinen Karjalan kunnailla sai mullakin ihokarvat pystyyn kun se oli ihan mieletön. Jerkka on kans tommonen perusäijä, mutta sit taas ehkä vähän liiankin vaatimaton. Tykkäsin siitä koelauluissa ihan sikana, mutta tuolla Peacockissa se ei jotenkin revittele samalla tavalla ja jää vähän pliisuks.

Inhokki sitten? Mä en edes kunnolla muista, ketä siellä on tyttöjä. Ne on kaikki jotenkin niin tusinatavaraa. Se Stina jää kyllä mieleen, mutta valitettavasti negatiivisella tavalla. Mä en vaan kestä kattella sen lavalla olemista ja "eläytymistä", en tiedä miksi, mutta musta se on teennäistä. Ketä muita siellä on? Se Henna, joo. Sillä on mun mielestä paras ääni noista neidoista, mutta siltäkin kaipais kyllä aika paljon enempi heittäytymistä ja revittelyä. Alkaa ärsyttää noi ranteet auki-kappaleet jo. Ai niin joo, ja Lotta. ARGH!!! Onhan se aidon iloinen ja positiivinen, mutta miksi se ei ota onkeensa niistä tuomareiden kommenteista ja tee jotain sille äänenkäytölleen???? Ja supersöpö se on kans, että ihan kiva sitä on kattella, mutta ei hemmetti, vähän jotain sordiinoa niihin kertosäkeistöihin, kiitos. Kuka se neljäs on???? Pakko luntata netistä.... Haaaa! Fatima! Sillä on kans ihana ääni ja ehkä se ois noista tytöistä se oikein idoli. Jalat maassa ja hyvä työnteon asenne. Mä odottelisin vielä semmosta kunnon meininkiä ton jatsipimputtelun jälkeen, niin nähtäis mihin sen ääni riittää. Luonnollinen ja silleen ihku. Miten mä nyt sen unohdin???

Noh, saapas nähdä kuinka käy ja kuka rupee idoliksi. Toivoisin, että Martti ei voittaisi, koska idols-karma näyttää seuraavan kaikkia voittajia. Että kakkoseks jäänyt pärjääkin paremmin loppuviimein. En vaan todellakaan tule koskaan käsittämään miksi ketussa se Anna Puu on niin suosittu???

1 kommentti:

  1. Mä olen kans tykännyt Martista alusta lähtien! Karjalan kunnailla kolahti myös. Naiset tosiaan jää auttamatta jalkoihin.
    Mulla onkin edellinen jakso "piuhalla" katsomatta eli jos siirtyisi telkkarin ääreen ennen illan uutta jaksoa...
    Katsotko myös American Idols'it? Mä katson.
    Nyt on aikaa tuijotella kun tällä jalalla ei juurikaan liikuta...

    VastaaPoista