perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ai kauheeta miten tää aika menee

Miten tästä on muka taas niin kauan kun viimeks olen tätä päivittänyt?? Huhhuh!!!

Kuulumisia kai vois jotain raapustaa? Kiitos kysymästä, kuuluu hyvää. Tuossa käväisin haastateltavana ihan megasuperhypermielenkiintoiseen duuniin ja pääsinkin kahden "parhaan" joukkoon. Finaalissa otin sitten tappion, koska sillä toisella oli IT-alan koulutus ja mulla ei. Pah. Harmitti ehkä viisi sekuntia ja sitten totesin että jokin merkityshän se tälläkin on, etten tuota duunia saanut, joten life goes on ja tulevaisuus näyttää miksi duuni jäi sivu suun. Ja onhan mulla tämä ihkuinen aina-jopini, josta kyllä ihan tykkään. Vois mennä huonomminkin. Aika paljonkin, jos miettii vaikka noita japanialaisia, joita piinaa julmettu tsunami ja maanjäristys. Onneksi saan olla mä ja just täällä.

Kävin tsekkaamassa universumin parhaan keikan kuukausi takaperin. Kyseessä oli Jonna Geagean minikeikka Suistolla. Katsojia oli ihan inasen enempi kun Idolsin tuomareita, mutta meininki oli aivan ässä. Jäi muuten uukakkoset ja deeämmät konserttikokemuksina taakse. Jonna on niin ihku ja huippu ja yllättäen -se OSAA laulaa! =)

Siinähän ne, huippukohdat mun elämästä, hihhei =D. Tylsä elämäkö? No ei ole. Itse tykkään ihan kovasti, kun ei mitään hirmuista draamaa ole koko ajan käynnissä. Tää on oikein ihanaa tää tasaisen mahtava arki. Ja aurinkokin muistaa jo lämmittää niin mikäs tässä. Pieni mielialan vaihdos muutaman viikon takaisiin... =D

Ja mieltä piristää sekin, että oon taas saanut herätettyä henkiin tuon uinuneen opiskelumotivaationi. Varmaan johtuu siitä, että palaute on ollut positiivista ja törkeen vaikeesta enkun tentistä tuli vitonen ja samalla koko kurssista kaikkine töineen ja analyyseineen kanssa. Lisäksi olen ruvennut koulutusohjelmajohtajan lellikiksi ja herra on päättänyt antaa mulle kaikista tähän mennessä tehdyistä tehtävistä täydet. No, vielä on ärsyttävän pitkä kirjareferaatti ja johtamistyylien analysointi-essee arvioimatta, että ehtii se vielä vaihtaa lellikkiä. =) Mä olen ennenkin kehunut meidän k-ojohtajaa kun se on suonut mulle kauhean kasan hyväksilukuja, mutta älyää se näköjään hyvän päälle muutenkin... =D Vitsivitsi.

Ja hemmetin hyvä että koulumotivaatio heräsi nyt viimein, koska kevään lopuksi pitäis olla tehtynä ihan vaan "muutama" essee koskien sähköistä markkinointia ja mainontaa, viestinnän merkitystä ja johtamistaitoja. Sit päälle enkun ja ruotsin tentit ja esseet ja markkinointikirjeet. Ja pari analyysiä omasta oppimisprosessista ja kehittymisestä. Ja kirjareferaatti. Ja englanninkielinen tentti tuote- ja palvelumarkkinoinnista. Oliks vielä jotain...Niin joo, yrityspresentaatio, tottahan toki nyt semmoinen kerran vuoteen pitää tehdä. Ja jos sitten tota opinnäytetyötäkin alkais jo pikkuhiljaa luonnostella.

Saatan siis nauttia ansaitusta kesälomastani kouluhommista jahka se koittaa. Ja ens vuonna ei sit olekaan kun pari hassua kurssia jäljellä ja pääsen painimaan sen opinnäytetyön kanssa. Aihekin olisi ja mielenkiintoinen semmoinen, joten oikeastaan en malta edes odottaa että pääsen virittelemään sitä. Ihme hommaa. Peruskoulukin mun ois kannattanut selvästi käydä vasta näin kolmekymppisenä, niin ois ehkä jäänyt jotain sieltä mieleenkin...

Mut hei kuulkaa, nyt mä painelen hakemaan mun ooppelini huollosta tosta doonipaikan takapihalta (kauheen näppärää, vein sinne avaimet, ja kundit vaihtoi kärryyn öljyt ja muut tällee työpäivän aikana) ja lähen sit noukkiin neitejä.

Mahtista viikendiä kaikille!!!

4 kommenttia:

  1. Moikka,

    huomasin tuossa että olet(te) ilmeisesti viettäneet häitä Hauhon Kivituvassa? Haluisitko kertoilla siitä enemmän, hyviä/huonoja kokemuksia? Ollaan miehen kanssa mietitty sitä hääpaikaksi ensi vuodelle. :)

    VastaaPoista
  2. Moi Jenni!

    Kyllä, Hauhon Kivituvalla oli häät ja oli kyllä aivan mahtava paikka meille. Tosin hiukan vaati kekseliäisyyttä kun vastoin kaikkia odotuksia häihin saapui yli 120 vierasta ja Kivituvalle ei oikein moista määrää saanut ruokailemaan sisälle. Laitettiin sitten pihalle telttakatokset ja onneksi oli kaunis keli. Varmaan sellainen 60-80 on aika sopiva määrä sisälle ja voi kyllä tehdä tiukkaa tuon 80 kanssa jos väljästi haluaa olla.
    Järjestelyt oli helppo toteuttaa, kun paikan sai jo perjantaina ja luovutus oli sunnuntaina vasta. Siellä oli kahvinkeittimet (ostettiin muuten uusi sinne, kun onnistuttiin hajoittamaan vanha... =)) ja astioitakin, joten mitään ei varsinaisesti tarvinnut tuoda. Pöytiä oli oikein kivasti.

    Mitä haluaisit tietää, kerron toki mielelläni lisää. Voin kuitenkin suositella oikein lämpimästi!

    T:Tiia

    VastaaPoista
  3. Kiitos jo näistä tiedoista tosi paljon!
    Meille olisi tulossa n. 80 henkeä, että ehkäpä nipinnapin mahtuisimme, joskaan ulkoteltta ei ole huono vaihtoehto jos tosiaan kelit on hyvät.

    Sitä voisin vielä kysyä, että onko itse sali (?) siinä rakennuksen alakerrassa? Mahtuuko siellä tanssiin, vai onko tanssilattia erikseen ylhäällä? En oikeen hahmota netin teksteistä :)
    Yritetään päästä katsoon kivitupaa kevään aikana, kun vaan sais aikataulut sovitettua yhteen... Niin ja millainen ympäristö siinä on? Onko nättiä maalaismaisemaa? :)
    Tosi kiva kysellä jo kyseisen paikan nähneeltä! :)

    Terkuin, Jenni

    VastaaPoista
  4. Moikka!

    Me tehtiin niin, että alakerrassa oli vain ruokailut elikkäs pöytiä pelkästään. Ei siellä kyllä oikein mahdu muuta tekemään, jos vieraita on se 80.

    Ylisillä meillä oli sitten se ohjelmapuoli, laitettiin sinne tuoleja ikäänkuin katsomoksi ja sitten jäi vielä tilaa tanssia ja esityksiä varten. Seinustalla siellä ylhäällä oli esim. vanhoista heinäseipäistä tehty aita näköesteenä tuoleille jne, joita siellä reunoilla säilytetään. Ihanan tunnelmallinen tila! Aika hämärä tosin, mutta me vuokrattiin hiukan spotteja ja sit oli valoköynnöksiä, joilla sai kivasti tunnelmaa lisää.

    Maalaismaisemaa siellä ainakin on. Tosin itse tupa on ihan tiessä kiinni, mutta yleisesti miljöö on todella perisuomalainen =). Siinä on aika iso piha, johon mahtuu kivasti autoja parkkiin myös.

    Jos haluat niin käy kurkkaamassa mun hääkuvia facebookista, mun profiili on avoin ja kuvat pitäisi näkyä kaikille. Siellä on ainakin jotain kuvia Kivituvasta.

    VastaaPoista