keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Aurinko se vaan paistelee

Olipas ihan mielettömän mukavaa käydä äsken aamukaffella tossa pihalla. Arska paistoi jo ihan täysillä ja takinselkä tuli kuumaksi. Kohta saa viskasta takin naulaan ihan koko kesäksi. Jippii! Tällä energialla voisinkin käydä kansantaloustieteen tehtävän pariin, jonka kanssa tuskailin koko eilisen työpäivän saamatta valmiiksi. Mun jakeluun ei vaan taida mennä moinen tieteenala lainkaan...

Eilen oli varsin koulupitoinen päivä. Töissä oli hiljaista joten väkersin tuota kansiksen tehtävää. Kotiin päästyäni aloin vääntämään viimeisiä graafisen suunnittelun tehtäviä (tee ympyröistä ja neliöistä sommitelma. Tee lehden aukeaman taitto uudelleen.) ja sitten olikin kansiksen luento, jota kuuntelin kyllä vaan puolella korvalla. Tein samalla Hammerin elikkäs Hopon tallille logoa, jotta Jani pääsee painattamaan kesäpaidat tallinsa sakille. Logosta tuli tämmöinen:



Hiukan sitä täytyy näköjään vielä muokata, tulostin sen paperille ja parit fiilaukset on paikallaan. On taas löytynyt tuo tekemisen ilo ja vektoriohjelmilla leikkimisen riemu, kun vanhat "taidot" alkaa ravistella ruostetta itsestään irti. Opetteluahan se tietty taas kerran on kun ekan kerran viiteen vuoteen tekee mitään graafisia hommia. Ja voi pojat, että on ohjelmatkin menneet eteenpäin vuosien saatossa, Photoshopkin on kuin ihan uusi, ihmeellinen maailma puhumattakaan Corelista ja Inkscapesta!

Tänään lähdetään Vermoon katsomaan Artsyn juoksemista. Hiukkasen jänskättää.... =)
Koitan ottaa vähän kuviakin sieltä, jos suinkin muistan.

Nyt kansantaloustieteen pariin. Jei.... =D

1 kommentti: