tiistai 6. huhtikuuta 2010

IhanaaihanaaIHAHAA

Pääsiäinen oli niiiiiin pitkä etten jaksa kertoo siitä mitään muuta kuin että Artsy se meni ja voitti PUOLEN VUODEN tauon jälkeen heti ensimmäisen lähtönsä!!! Oltiin sunnuntaina Vermossa katsomassa kuinka tamma ottaa tuon ekan starttinsa tänä vuonna ja jumanskega, meni ihan mielettömän hienosti. Harri kuuli rattaille asti kuinka me huudettiin siinä maalitolpan kohdalla että anna mennä anna mennä, sä VOITAT! =). Olihan kerrassaan mieletön fiilis, minä kun en skeptisenä jotenkin jaksanut uskoa sen pärjäävän ihan noin hyvin heti ekassa startissaan. Ja ei sitä iloa nyt ainakaan hillinnyt se, että sai ihan kivan nousun totossakin sillä.. =)

Tässä Artsy, varmaan on ollut tää sama kuva ennenkin kun nuo kuvat mitä siitä otin Vermossa ei vaan taaskaan onnistuneet. Lupaan ottaa ensi kerralla ihan kunnollisia kuvia.



Torstaina sitten kutsuu sitten Lahti, koska Missi elikkäs Full of Mischief juoksee siellä ekassa startissaan uudessa omistuksessa =). En kyllä tiedä vielä pääsenkö paikalle, mutta koitetaan. Kuvaa ei tästä uudesta tulokkaasta vielä ole, mutta toivottavasti pian on. Sitten jossakin vaiheessa kevättä koittaa startti myös Hopolle elikkäs Hammerille elikkäs Hottikselle elikkäs Hot Hot Hammerille. Tässä saattaa kesä sujua kivasti hevostellessa ja raveja ihmetellessä. =)

2 kommenttia: