torstai 17. kesäkuuta 2010

Jos nyt jotain ees

Ei vaan oo virtaa. Jumaleissöni sentää että ihminen voi olla jotenkin jumissa. Mistää ei oikee tuu mittää. Jonkunlainen peruspessimismi on saanut vallan, mutta ehkä tää taas tästä. Kesäressi???
No on, jos katsoo kalenteria. Oikeesti, ennen elokuun puolta väliä ei ole ainuttakaan ohjelmatonta viikonloppua!!! Ens vkl on kaikenlaista humppaa työporukalla ja systerin kanssa, seuraavana todella työntäyteinen juhannus (aattona 8 h, la 9 h ja su 8 h kylpylän tiskillä...), sitten on Suur-Hollolaviikonloppu, sitten on DD-kerhon kymppisynttärit, sitten on työlauantai, sitten on Kuninkuusravit Oulussa, sitten tulee Roni-vauva viikonlopuksi, sitten on hääpäivä. HUHHHUH!!!
Taaksepäinkin kun katsoo niin edellinen ohjelmaton vkl taisi olla toukokuun alussa.

Viime viikolla oli kovin urheilullinen viikko. Hölkkäilin NiceRunin kylpylän porukalla. Kunto oli noussut viime vuotisesta ihan kivasti. Lenkki oli vähän auki 6 km ja jaksoin hölkätä alusta 3 km, kävelin n. 500 m ja hölkkäsin maaliin. Keli oli aivan loistava! Ma ja ke oli combat ja molemmissa uskollisesti kävin.

Nyt ei muuta, työt kutsuu.

T:Tiia

PS. Koulustakin pukkasi kesän vikat arvosanat. Kansantaloustiede yllätti nelosella, koska en ihan oikeesti vois vähempää kiinnostua ko. aiheesta. Rahoituksen perusteistakin otin kolmosen, vaikka en tosiaan ymmärtänyt juuri mitään edes peruskäsitteistä. Powerpoint-kurssista päksähti nelkku. Häpihäpi!! Edelleenkään ammattiaineista ei ole yhtään alle nelosen arviointia! (kop kop...)

2 kommenttia:

  1. Sua on ollu vähän ikävä.........

    VastaaPoista
  2. Sorisorisori Stansta, etten ole tässä maailmassa aikaani nyt viettänyt yhtään tarpeeksi =(. Jotenkin tuli semmoinen olo, että nyt täytyy vähän pitää ittensä irti netistä, kun alkoi koulusta kesäloma. Huhti- ja toukokuu meni niin hurjasti netin ääressä istuessa, kaikki vapaa-aikakin siis, töistä nyt puhumattakaan, että alkoi tulla tuutista ulos tämä virtuaalielämä. Mutta kyllä tämä taas tästä =). Kyllä mä olen sua käynyt moikkailemassa, en vaan jaksa edes terveisiä kirjottaa.... =( Nyt kirjoitin onnittelut hienosta kisavoitosta!

    VastaaPoista