keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Tuliko se kesä nyt?

Ainakin tuntuisi siltä, ihanaa!!! Älkää vaan tulko mulle sanomaan, että voi kun on liian kuuma. Suomessa EI VOI olla liian kuuma, siitä pitää leveyspiirit kyllä huolen.

Juhannuksesta ei jäänyt liikoja kerrottavaa lapsille. =) Kylpylässä oli tasaisen kuumaa ja kosteaa perjantaista sunnuntaihin, enemmän olisin toivonut säpinää, jotta aika olisi kulunut kivemmin. Mutta meni se noinkin.

Maanantaina tehtiin semmoinen "pieni" maaseutureissu. Lähdettiin aamulla klo 8.00 ajelemaan Kesälahdelle (n. 50 km Savonlinnasta itään), jossa lapset oli mökillä. Kuviteltiin, että meillä on hyvin aikaa, Janin piti olla Tampereella silmälääkärissä klo 18.40. No kiirehän siinä tuli! Mitään taukoja ehditty pitää, napattiin lapsetkin kuin varkaat mökiltä ja äkkiä takaisinpäin. Jyväskylä-Tampere -väli olikin sitten melkoista aikaa vastaan ajoa... Parkkeerattiin auto tasan klo 18.30 Tampereelle. =D
Ihmeen hienosti tytöt oli koko pitkän matkan Kesälahdelta, ei yhtään kitinää eikä kyselyä koska ollaan perillä. Thumbs up! Ajokilometrejä tuli 825 ja autossa istuimme siis lähes 11 tuntia. Kotona oltiin 21.00 Jee!

Autoilu on kyllä mukavaa, jos ei ole kiire ja voi pysähtyä ihastelemaan maisemia tai outoja paikkoja. Mutta tommoinen maratoonariajelu ei oikein sytytä kovinkaan usein... =)

Kesäkuun viimeistä päivää teillekin!

1 kommentti: