maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kesä se alkoi sitten niin

Äitin pikku tyttö sai sitten ekan numerotokarinsa. Kyllä saa äiti olla lapsestaan ylypee =). Kaikki muut kaseja ja ysejä paitsi liikka oli seiska. Ihan on äitinsä lapsi siis... =D. Ihmettelen mä vähän tota liikan seiskaakin, kun likka kuitenkin tykkää liikunnasta ja on kesäksi ilmoittautunut yleisurheilukouluun. Mutta ehkä hiukan latistaa tota innostusta tunneilla se, että sitä ei koskaan valita mihinkään joukkueisiin vaan aina se joudutaan määräämään ja aina joutuu open pariksi. Se kun ei oikein istu luokkaansa eikä sillä ole kovinkaan montaa kaveria =(. Mutta ilahduttavaa on silti se, ettei se ole innostusta vähentänyt ja tosiaan kesä menee yleisurheillessa. Mutta kielet ja matikka, bilsa ja kässä oli ysejä, keskiarvo oli 8,4. Siitä on hyvä jatkaa.
Lauantaina lähdettiin sitten juhlimaan kesäloman alkua, hyvää todistusta ja junnun tarhan loppumista tivoliin. Napattiin matkaan pari lainalasta, keiden kanssa neidit tykkää temuta. Mulla oli helppo päivä. Isot tytöt viipotti keskenään ja nämä pienemmät keskenään. Seurailin vaan laitteesta toiseen ja nautiskelin arskanpaisteesta, vaikka tuuli olikin perkeleellinen. Meni iltapäivä ihan lentämällä!

Illalla nautiskeltiin tooooodella hyvää kuohuviiniä, mansikoita ja muuta naposteltavaa kullan kanssa ja hoilattiin Singstaria. Oli kivvaaa!

Eilen korkattiin kesäravikausi ja suunnattiin Riihimäelle. Oli hitsisti sakkia ja mukava meininki, kuten kesäraveissa aina.

Tänään on kaamee väsy ja illalla kämppänäyttö. Combattiakin olisi tarjolla klo 17-18, hiukan vielä mietin menenkö vaiko enkö... Pitäs kyllä, mutta.... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti