keskiviikko 19. tammikuuta 2011

KAIKILLA on aikaa liikkua!

Tiedätte varmaan nuo personal treinerit, hyvinvointivalmentajat, liikuntafriikit ja muut sisäiset sankarit. Hyvä. Sitten te tiedätte, kuinka ne aina muistaa selvittää että liikunnan harrastamiseen on kaikilla, ihan jokaisella varmasti aikaa. Että kyseessä on vaan järjestelykysymys, ajankäyttö vaatii silloin uudestaan rukkaamista jos ei joka päivä vähintään puolta tuntia liikene liikkumiselle. Koska KAIKILLA ON AIKAA LIIKKUA, jumalauta.

KYYYL! Hei oikeesti, kumarretaan ja annetaan isot aplodit noille suurille liikkujille, tämän maailmamme todellisille sankareille.

Hekin heräävät klo 5.30 jotta perhe saa aamupalaa, ehtivät suihkuun, kampaavat lettinsä ja maalaavat naamansa.
Hekin ajavat varmasti sinne 8-16 tai 9-17 duuniinsa naapurikaupunkiin aamuruuhkassa, kun ensin ovat vieneet pienet muksut tarhaan ja isommat kouluun. Tai vaikka vaan yhden. Ovat naimisissa sellaisen miehen/naisen kanssa, jolla on uraputki, rankka duuni tai muuten vaan pitkät päivät poissa himasta.
Kyllä. Hekin käyvät töiden jälkeen kaupassa, ostamassa terveysruokaa, siinä neljän-viiden ruuhkassa, silleen suitsaitsukkelaa.
Laittavat perheelle ruokaa, siinähän nyt ei heiltä koskaan kulu varttia kauempaa. Pesevät pyykkiä, vahtivat kuivausrumpua ja sitten laittavat mukeloille iltapalaa. Iltapesu, pusu, hali ja guudnait kersoille.
Tiskit ulos koneesta, uudet sisään, rätti käteen ja pöydän pyyhkiminen. Kyllä. Myös nuo suuret liikunnan ihmelapset tekevät kaiken tämän.
He myös vievät kahdeksan kertaa lapsille vettä, pahanunen karkoitusta, pissattamista.
Tässä vaiheessa he katsovat kelloa. Sisäistä tai seinällä olevaa.

Ja sitten vaan.... LIIKKUMAAN! Koska sitten on sitä AIKAA liikkua! Ja tottakai sitä nyt jaksaa sen puoli tuntia vähintään hei kuntoaan kohottaa tuommoisen päivän jälkeen. Piece of Cake!

Valinnan varaakin on siihen aikaan kyllä niin paljon ettei sitä oikein tiedä minne menis intoa puhkuen. Meniskö zumbailemaan, ottaisko pienen kuntonyrkkeilymatsin, vai kenties ehkä pumpiin nostelemaan tankoa virkeän ohjaajan innostavassa alaisuudessa.

KYYYLLL....

Vai meniskö sittenkin ihan vaan sohvalle edes sekunniks katsomaan mitään näkemättömin silmin vähän Top Chefiä ennenkun on pakko mennä nukkumaan.....

Mä sitten NIIIIN kadehdin teitä sisäisiä liikuntasankareita aivan törkeesti että jaksatte. Hauskaa liikuntahetkeä teille, minä menen sohvalle.

2 kommenttia:

  1. minäkin. kadehdin siis. ja pysyn tiukasti sohvalla.

    VastaaPoista
  2. Mulla olis varmasti aikaa, mutta ei ikäväkseni yhtään intoa minnekään zumbailemaan tms. Mulle riittää (omasta mielestä) tasan yksi jumppalaji tällä hetkellä, heh heh.. =D

    VastaaPoista