lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ihana kevät!

Ai että miten sielu lepää kun tuonne ulos katsoo. Aurinko paistaa ja näkee kuinka lumi kuolee. Ja ai että miten kivaa, kun voi sulkea verhot, että näkee telkkarin tolta auringon loimotukselta =). Ja saa peittää kamalan likaiset ikkunat... Huoh!

Olin tänään töissä, meillä on aina silloin tällöin lauantaihuki mikä on melkoisen leppoisa. Niin tänäänkin. Kun tulin kotiin niin Jamppa lähti iltavuoroon. Läpystä vaihto. Käppäiltiin tyttöjen kans kaupalle, ihan sillee varovasti vielä ettei toi pumppu petä (kävin tohtorissa tiistaina ja löysivät sivuäänen sytämestä. Selvitellään johtuuko se tästä pitkästä tautikierteestä vai johtuuko tautikierre ja kaamea väsymys pumppuviasta. Nyt ei saa huhkia kuukauteen ollenkaan, ennenkun selviää mikä prakaa.). Ostettiin lauantaiherkkuja ja vähän eväitä ja käpsittiin kotia. Ihana keli, aivan mahtava!!! Ruuanlaittoon (kanafileitä uunissa creme fraiche-pohjaisen kastikkeen kera, oli jees) ja nyt kakrut pelaa ja mässää ja mä naputtelen. (On muuten ihme homma tämä läppärin akunkesto. Törsäsin tämmöseen miniläppäriin ja olen ladannut viikko sitten viimeks akun. Eihän tämä nyt päällä olekaan kuin sen mitä tarvitaan, eli n. tunnin maksimissaan illassa mutta silti. Yhä vaan on melkein kaks tuntia akkua! Ihme härveli.)

Jamppa lähtee keskiviikkona isänsä kanssa Kyprokselle ja meikkis jää yyhooksi. Tosin tytöt lähtee sit isälleen perjantaina. Ollaan suunniteltu muksujen kans Heurekassa käyntiä perjantaille kun mulla on vapaapäivä. Sitten alkaa Mun Oma Aika. Odotan kovasti ens viikonloppua kun ollaan sovittu hyvän ystäväni kanssa tyttöjen illasta. Ladataan kaappi täyteen hyviä bissejä, kuoharia ja tehään jotain hyvää ruokaa. Hoilataan singstaria, pelataan Buzzia ja Movea ja juorutaan. Ystäväiseni jää yökylään niin saadaan ihan rauhassa muhia. Sillä on ollut kanssa kaikkea muuta kuin helppo talvi joten on ihan paikallaan pieni irtiotto tälleen iisisti kuitenkin. Me ei kauhean usein ehditä nähdä ja sillon kun nähdään niin muksut on mukana. Ei siinä paljon viitti alkaa avautua tai juuri muutakaan. Ihan luksushuippua!!!
Sunnuntaina onkin sitten vuorossa akkojen liotushetki Nokian Edenissä. Lähetään DD-kerhon porukalla lillumaan Edeniin, ilman lapsia. Oikee muhimuhiviikonloppu!

Murunen tulee kotiin ilmeisesti seuraavana keskiviikkona, joten kyllä siihen mennessä ehtii kova ikäväkin iskeä vaikka olis kuinka kivaa tiedossa.

Nyt meen auttaa Iraa pelaamaan tietokonepeliään. Hauskaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti