keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

OHO!!!!!!

Ei ehkä vielä pitäis enkä sais tai mitään mutta nyt on ihan pakkopakko hehkua täällä. Ihan sillee hiljaa vaan, salaa ja kuulisti myhäillen. Mutta kuitenkin ees vähän. Meikä sai uuden duunin... hyshyshys... =D
Sain erittäin mukavan soiton tänään että pääsin työpaikkaan, jota hain vähän puolivahingossa. Meillä oli koulussa rekrytointiin liittyvä tehtävä, jossa piti hakea itselle mieluisa työpaikkailmoitus ja sitten suunnitella rekrytointiprosessi ko. duuniin. (Sain muuten vitosen siitä tehtävästä, ähäkutit!). Löysin kivanoloisen ilmon ja tein tehtävän ja ajattelin, että perskules, mähän taidan piruuttani hakea hommaan. Hain kans ja sain kutsun haastatteluun. Kävin siellä ja se meni mukavasti, ihmiset oli mahtavia, ilmapiiri hyvänoloinen ja duunikuvaus haasteineen just mulle sopiva ja paikka vakituinen. Mikä parasta, työ on oman alan työtä (markkinointia ja myyntiä sekä asiakaspalvelua) ja vielä matkailualalla eli just eikä melkein sitä mitä olen salaa haaveillut. Tänään sitten sieltä soitettiin ettei ne pidä toista haastattelukierrosta (hakijoita oli päälle 50 ja haastatteluun valikoitui 8) vaan luottavat intuitioon ja ottavat mut sinne. Huhheijjaa! Työt alkaa virallisesti 1.6. mutta sitä ennen on paljon taustatyötä tehtävänä. Niinpä edessä on kurja homma ilmoittaa heti maanantaina lomalta palaavalle pomolle, että mää lähden. Mutta voi vitsit! Olen niin täpinöissäni, en malta odottaa että pääsen töihin kiinni siellä,mulla on NIIIN paljon ideoita sen homman hoitamiseksi ja kehittämiseksi että voi morjes.

Nyt yritän saada unen päästä kiinni. Jamppa soitteli, että oli laskeutunut turvallisesti Pafosiin. Ikävä tuli. <3

4 kommenttia:

  1. Tiijja!!!! Miljoonasti onnea!!! Vaikka harmittaaki ettei me nyt sitte jäädäkkään samaan duuniin =/ Mutta eihän sitä tiedä kauanko minäkään siellä taas vanhenen ;). Aivan huippu uutinen, kuulostaa ihan loistokkaalta tuo työ! ONNEA!!!

    VastaaPoista
  2. ^ Arvasitki ehkä kuka tuossa huutelee x) Mutta siis Minna =D

    VastaaPoista
  3. onnea...pienillä siksi, että mä kuiskasin tuon. :) Mutta mahtavaa!!!

    VastaaPoista