tiistai 19. huhtikuuta 2011

Mussu tulee huomenna!!

Jee ja jippii ja upeeta!
Vaikka tää viikko onkin mennyt kuin siivil(l)ä niin silti on jo ihan kaamee ikävä. On se jännä, miten kiinni sitä on toiseen kasvanut ja kuinka iso osa puuttuu kun ei se ole tossa käymässä hermoille =). Hih. Tiedän sen lukevan tätä ja ennen tätä lausetta se on jo kysynyt multa että "käynksmä sun hermoille muka?". No et käy =D.
Toivottavasti se muistaa tuoda mulle tuliaisia. Tilasin siltä uuden Vuittonin laukun, naamanpesuaineita ja ujosti tietty toivon, että taas uusi tuoksu saapuu mun hyllyyn. Jos ei niin eipä todellakaan haittaa, kyllä noita entisiäkin tossa on lutrattavina =). Ja mä pääsen antamaan synttärilahjan (syndet oli viime perjantaina), jonka vaan toivon olevan sopiva. Huomisillan vietän siivoillen tämän poikamieselämän jälkiä ja sitten odottelen kultamurua kotiin joskus yöllä. Onneks perjantai on vapaapäivä, ei sitä kuitenkaan malta enää nukkua aamuyöllä kun se kotiutuu. Syistä tai toisista ;).

Torstaina lähdetään raveihin Jokimaalle jahka kotiudun töistä. "Meidän" Mama juoksee viidennessä lähdössä. Huomenna olis Vermossa samassa lähdössä poikien Orlasso ja toinenkin Kaisan valmennettava elikkäs Ritva elikkäs Dream On Line. Jänskää jänskää =). Illalla joutuu ehkä korkkaamaan skumpan; mun uudelle duunille, Jampan synttäreille ja toivottavasti myös Orlasson ja Ritvan menestykselle =).

Mä sitten irtisanoin itseni eilen. Tai oikeastaan ilmoitin, että haluan irtisanoa. Napapiirin sankareita mukaillen tässä on vielä pari muuttujaa, mutta luotan siihen että vika työpäivä tuossa firmassa olisi 13.5. perjantai. Jäis vielä pari viikkoo aikaa tehdä jotain kivaa ja orientoitua uusiin kuvioihin... =)

Kävin Uunon kanssa äsken Annilla iltakahveella ja oikaistiin ton metsän poikki. Oli aika mahtavaa kun sielläkään ei ollut enää lunta missään. Eikä tästä ole kuukauttakaan kun viimeksi sitä kautta rämmittiin kamalassa lumikasassa... Ihana kevät!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti