torstai 30. huhtikuuta 2009

LookwhatIboughttoday!!!

En kyllä normisti syty hurjemmin näihin "lookwhatIboughttoday"-päivityksiin mutta kai se on pakko myöntää, että kun jotain kivaa löytää niin sen ilon haluaa kaikkien muidenkin kanssa jakaa. Siitä syystä tämmönen pikajuttu. Saa skipata om du vill, en loukkaannu =).

Tänään töiden jälkeen piti lähtee metsästää vetimiä kaappeihin kun en uskonu että ainoostaan Gant Homesta muka löytyis meille sopivia vetimiä. No, kiersin kaks Säästökaria, K-raudan, Rautian, Starkin ja RTV:n mutta ei ollu ei. Jäi vetimet hankkimatta. Toivon, että Gant Home on lauantaina auki... Sen sijaan Säästökarista tarttui säkällä mukaan aivan fantastinen peili (mun piti tehä semmonen maalaistyyppinen peili ensin itte tänä viikonloppuna mutta nyt ei tartte!) ja pari väreihin käyvää käsipyyhekaksikkoa. Naapurista (Jyskistä) löytyi sitten kivat korit pesualtaan alla olevalle tasolle.

Peili ja onnellinen omistaja:



Korit ja pyyhkeet:



Lisäksi viime viikolla tilaamani,peilin eteen ja maailmanmatkaaja-altaan yläpuolelle tuleva valaisin oli tullut ja noudin sen K-Raudasta. Se on oikeesti ulkovalaisin mut ei kerrota kelleen... Ei vaan, se kestää ainakin kosteutta. On tammonen aika ihqu:



Ja sitten viime aikojen toinen murheenkryyni altaan lisäksi eli hanat. Ihana fantastinen supersisustajamme oli tänään ne meille tuoneet. Ihan semmosia ne ei ole mitä metsästettiin, mutta käyvät tähän hätään. Vaihdetaan ne sit oikeiks, ainakin toi suihku sadevesimalliks ja ylhäältä suihkivaksi. Nyt ne on meillä "lainassa" ellei haluta ostaa niitä... =) Mutta.. mä olen kyllä oikeesti aika ihastunut tohon pikkuriikkisuihkuun. Poreammeelle ei hanaa vielä saatu, mutta se on kosmetiikkaa. Ostetaan se sit myöhemmin ja täytetään siihen asti suihkulla se. Tämmöset:

Hana:


Suihku:


Ja jotenkin äärettömän sympaattinen pesukoneen sulkuventtiili:


Jotta semmosia.
Eli enää ei puutu kun vetimet ja allas. Ja nekin on tulollaan. Ja sit pitäs saada tuo vielä valmiiks... kiire ehkä tulee? Tässä tilanne today:



Nää vaput on vähän tämmösiä vaikeita aina. 9 vuotta sitten vietin vapun synnytyslaitoksella, 13 vuotta sitten maksatulehduksessa, viimeiset kolme vuotta kylpylän tiskin takana paitsi viime vappu jolloin juopoteltiin Amiraalilla. Nyt sitten menee kylppäriä viimeistellessä. Mutta hei. Vappu ei ole mikään suosikkijuhla muutenkaan joten aivan sama vaikka meniskin. Ainoo mikä tekee vapusta hiukan juhlavamman on se, että armas äitini on syntynyt tänä päivänä. Onnea äiti!! <3

Ps: Altaan Amazing Racea kanssani seuraaville tiedoksi: Allas on lähtenyt Louisvillestä Kentuckystä... Destination unknown vielä toistaiseksi =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti