perjantai 3. huhtikuuta 2009

Luonnollista mietintää


Tuossa juurikin mietin eräänä tylsänä hetkenä, että naisten elämä on sitten vaikeeta.
Jos trendinä on luonnollisuus, niin mä käsitän sen niin, että näyttää tosiaan luonnolliselta, omalta itseltään. Eli siis varsinkin aamuisin petolinnun perseeltä johon on kasvanut pandakarhu, ainakin omassa tapauksessani, mutta veikkaan että myös suurin osa kanssasiskoistani on itsestään samalla linjalla.

Mutta eihän se niin menekään!
Sen sijaan, että lähtisit töihin suoraan sängystä, koska haluat olla trendikäs (eli luonnollisen näköinen) niin istutkin peilin eteen ainakin 45 minuutiksi. Ai miksikö? No siksi että saat itsesi näyttämään luonnolliselta! Toisin sanoen, vetelet naamaasi meikkivoidetta, jonka sävy on mahdollisimman lähellä omaa naaman väriä. Ilmeisesti finnit, mustapäiden puristelusta johtuvat arvet yms. epätasaisuudet eivät suinkaan ole luonnollisia.

Saatuasi naamasi mahdollisimman luonnollisen väriseksi otat käteesi kulmakynän, jonka väri on omien karvojesi väristä. Tässä saattaa tulla eteen pikku pulma, sillä meille suomalaisille ei ole tehty ei-minkään – väristä kulmakynää. Värität kulmasi hyvin hyvin varovasti, jottei tule luonnottoman tummat kulmat! Olettaen, että olet ymmärtänyt nyppiä kulmakarvasi jo edellisenä päivänä niiden luonnolliseen muotoon, sillä luonnollisuus ei tosiaankaan tarkoita sitä, että kulmakarvat ovat yhteen kasvaneet ja irtokarvoja on hiusrajaan asti! Samana aamuna ei saa kulmia nyppiä, koska nyppimisen jälkeinen punoitus EI OLE luonnollista!!

Kulmien jälkeen vetelet omien ripsien väristä ripsaria, (ehkä kohtaat saman dilemman kuin kulmakynän väriä valitessa) jotta ripset näyttävät luonnollisen paakkuisilta ja pitkiltä ja kaartuvilta. Siltähän siis kaikkien ripset näyttää aamulla klo 6.00 kun heräämme!

Jotkut saattavat tykätä myös rajauskynistä. Ja se on varsin ymmärrettävää, monilla naisillahan on luontaisesti musta tai ruskea viiva ripsien tyvessä.

Puuterilla poistat täysin luonnottoman kiillon kasvoilta, lisäät luonnollisuutta korostavaa poskipunaa tai aurinkopuuteria (meillä Suomessa varsinkin, sillä rusketushan on luonnollista myös meille, jotka näemme auringon ehkä kerran kesässä), niin avot! Valmista tuli. Lopputulos on kauniin luonnollinen ja aikaa tähän meni x –minuuttia.

Ei o helppoo ei….

3 kommenttia:

  1. Oot muuten niin oikeessa... :))) hahhahhaa.

    VastaaPoista
  2. jeps näitä näkee. Muista myös nude-huulipuna, joka musta on ehkä kaikkein tyhmin keksintö ikinä. Miksi pitää laittaa "ei minkään väristä" huulipunaa tai -kiiltoa. Rahastusta.

    Ja nuo kulmakarva ja ripsiasiat...
    Ah, aina niin hurmaavaa kun tulee näitä ns. "luonnonkauniita" vastaan joilla on mustalla kynällä piirretyt kulmat jotkä näyttää joko a) viivalta joka kiemurtelee kun käärmeenkusi saharassa tai sit b) siittiöltä, eli pallo josta lähtee viiva... nam, niiin kaunista.
    Ja muuten ollaan niin maanläheistä niin maan läheistä... argh.

    Ite oon ehkä maialman huonoin meikkaan mutta enpähän väitäkään olevani hyvä...

    VastaaPoista
  3. Niinpä.. se nudehuulipunahan on luonnollisuuden kannalta just paras keksintö. Kiiltohan on huulien luonnollinen ominaisuus eikä suinkaan mikään matta!

    VastaaPoista