maanantai 11. toukokuuta 2009

Käsijumi

Ai saakeli toi eilinen kastautuminen kostautuu tänään. Nyt on sit niska, olkapää ja kaulan noi tommoset tukilihakset ihan jupatissa ja kipiät. Oikeessa kädessä ei o voimaa ja tää näpyttelykin on aika mielenkiintosta. Mutta voi vitsit, koska vaan uudestaan!

Toi uittohommeli oli NIIIIIN siistiä. Oli tosi jännän tuntusta istua siel hepan selässä ja toinen menee ihan nautinnoissaan siellä aalloissa. Ja ihan hyvin se tottelikin mua, aina siihen asti kun koitin ottaa vauhdin pois kun neiti halus lähtee ravailemaan... Tuumas että en perkele hiljennä vaan laukkaan kostoksi. =) ja sitten tuli meikästä matkustaja =). Mutta silti. Nyt on pudottu ja mitään vakavaa ei käynyt, ei kun ratsaille vaan. Olen ihan liian helläluontoinen selvästikin, nyt tarvii jämäköityä jos meinaan jatkossa saada nuo eläimet tottelemaan! =)
Mitään kammoa moisesta ei kyllä jäänyt, tänään on jo kaamee polte päästä ratsastamaan ja oppimaan uusia juttuja. Ja saamaan lisää varmuutta. Toivottavasti toi olkapää paranis lauantaihin mennessä että pääsis tunnille. Ja toisenkin kerran Kaisan mukaan uittamaan hepoja.

Täytyy ehkä fiksata tota uutta tatskaa siten, että siinä lukeekin horse eikä dance =). Jää tanssihommat kyllä mulla yhä vaan vähemmälle ja se tunne on tässä koko ajan voimistumaan päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti