lauantai 9. toukokuuta 2009

Työtä




Oltiin eilen poreilemassa vielä illalla yli tunti... Ai tsiisus miten mahtava keksintö, ei todellakaan kaduta toi saunan vaihto ammeeseen! Pistettiin kynttilöitä palaa ja nautiskeltiin vähän siideriä =).



Myös Henry-kissa tuli meidän kanssa kylpemään. Sehän siis pienenä kissana tykkäsi kovastikin ammeessa olosta, jos siellä oli vettä sillei jalkojen puoliväliin asti ja vesi on lämmintä. Nytkin kun laitoin sen sinne ammeeseen niin ei se sieltä pois halunnut. Niinpä sit päätin pestä sen. Ei tarvinut edes pitää siitä kiinni, sen kun vaan varovasti valelin sitä vedellä. Lopuks vähän innostuin ja pesin sen sit samppoolla. Kissa tuoksuu kivasti L´orealilta nyt =).



Töissä oloa tänään neljään asti. Illalla joudun leikkii ihan yksin kun Jamppa lähtee vanhemmilleen, ja mä en jaksa lähtee mukaan. Haluun olla ihan rauhassa kotona kun kerrankin voi. Ja nukun niin pitkään kun unta riittää huomenna... =) Ja sit Kirkkonummelle heppailee. Ehkä voisin kyllä siivota. Ois ehkä inspiraatiota ruokota meidän kaappeja. Tai sitten ei ole. Mutta vois varmaan sittenkin ehkä vähän??? Eilen järjestin kodinhoitohuoneeseen pyyhkeet ja petivaatteet kaappeihin. Tuli kummasti tilaa vaatehuoneeseen! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti