keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Voihan viisu

Kattelin eilen sitte viisuja. Oli aika kiva istua töllön ääressä ja arvostella esityksiä murusen kanssa. Mussun ehdoton suosikki oli Sveitsi, joka ei päässy finaaliin (mustakin biisi oli hyvä mutta voi tsiisus miten surkee vokalisti...) ja mä fanitin sitä Israelin lesboviisua. Mysö Islannin söpönen tyttö oli aika ihqu ja sit oliko se nyt Armenia vai mikä missä oli ne kaks emäntää ja aika semmonen erikoinen. Mut loppupelissä mun ääni menee Saksalle, joka kerrankin yrittää tosissaan ja tykkään niiden mambovaikutteisesta kipaleesta. Ranskan Patricia Kaas vaikutti kans aika hyvältä, tykkään sen eukon äänestä muutenkin.

Oli aika hienoo että Waldon ihmiset pääsi jatkoon. Niillähän on ihan kiva rallatus se ja jää päähän. Eikä o se ärsyttävä viisupoljento taustalla mikä muissa menevissä ralleissa. Mutta voi kele niitten muijien koreografian puutetta!!! Oikeesti, ihan hirveetä kattella kun ne vaan vähän ketkutti sillä välin kun Lepsämän Shaggy "lauloi". Ois niillä sillä välin voinut olla edes joku yksinkertainen koreografia! Tulikeppipojat oli aivan ihania ja veti hienosti ja muutenkin melkoisen hieno pommishow oli.

Ei niillä mitään saumaa ole finaalissa, jos ovat kymmenen parhaan joukossa niin hyvin on mennyt, mutta on se silti kiva että ovat siellä taas! GO SUOMI!!!!

2 kommenttia:

  1. mun suosikki on se rokkapilly veto, mis on tosin kyllä rasittava diskojumputus taustalla. mutta on läskibassoo ja kaikkee! \m/

    VastaaPoista
  2. Onks se just se Saksan? Taitaa olla?

    VastaaPoista