maanantai 18. toukokuuta 2009

Nollat taulussa

Järjettömän suuren morkkiksen vallassa meni eilinen ja vielä menee tääkin päivä. Ei sovi mulle tuo juominen, mutta en tiedä koska olen tarpeeksi vanha ymmärtämään sen... No, ei sitä onneks liikoja ole tullut harrastettua joten ehkä olen kehityskelpoinen tässä lajissa... Kivaa oli, ei siinä mitään, mutta näitä dagiksia en kestä yhtään. Onneks saa olla töissä piilossa tätä pahaa maailmaa iltakasiin asti... =)

Viikonloppu ei kyllä ois paremmin voinut alkaa. Anssi tuli kylään ja pojat istui kuistilla, otti vähän kuppia ja katselivat Toto-tv:tä ja pelasivat fintoton kautta. Mä aloin siinä salaatin tekoon ja pojat pisti grilliin tulet. Oli lepposta. Artsy-pollekin juoksi lähdössä 9 ja sitä siinä sit odoteltiin tulevaksi. Lähtö alkoi ja siirryttiin sisälle. Mä en voinut katsoo ekaa kierrosta ollenkaan, jännitti niin hirveesti. Lopulta alkoi näyttää siltä, että taas tulee ihan liian rankka juoksu neidille, ettei millään ehdi kun viimeisille rahoille. MUTTA. Jani (siis kuski- Jani) kierrätti Artsyn neljännen radan kautta kärkiheppojen tuntumaan, löysi jonkun ihmevaihteen siitä ja kaasutti lopulta maalitolpalle ekana, hevosenmitan voittaneena!!! Artsy tuli NIIIIIIIN komeesti lopun etten meinannut silmiäni uskoa! Sairastauolta ja suoraan ykköseks! Oli ihan mieletön fiilis, huudettiin ja hypittiin, varmaan oli naapurit iloisia. =) Puhelimet kuumiksi ja iloa jakamaan!!! Oli kyllä ihan todella upeeta. Varsinkin Kaisan puolesta olin niin iloinen, se tekee hurjasti töitä heppojen eteen ja vielä toistaiseksi oli ykköset kiertänyt meidän heppaa. Nyt sitten odotus palkittiin. Kaisan urakan viimeisteli vielä Pökö tulemalla lauantain lähdössä toiseksi. Ei ollut ollenkaan turha reissu Kuopioon!

Ihanaa kun lapset on taas kotona. Oli ihan tautinen ikävä niitä kun ne oli kaks viikkoa isällään. Tekis mieli vaan halata ja rutistella kumpaakin koko ajan. Harmi, että neidit itse ois vaan ulkona kaiken aikaa ja liesuis puistossa kun äitillä on halipula =)

1 kommentti: