perjantai 29. toukokuuta 2009

Teeskentelyä kaikki tyynni?

Semmosta tossa yks päivä mietin. Että miksi naiset teeskentelee orgasmin? Tämä ei siis ole syyttävä kysymys vaan ihan yleisluontoista pohdintaa asian tiimoilta. (joo, oikeesti mulla ei taida olla elämää). Luin jostain iltalehdestä tai jostain muusta totuuden torvesta että jopa 85 % kaikista naisista on joskus teeskennellyt saavansa.
Epäilen että seuraavissa tilanteissa on suurin osa näistä vastanneista teeskennellyt:

1. Olet lähtenyt baarista tuhannen tuiterissa jonkun tosi hottiksen matkaan ja perillä alkaa kaduttaa. Haluat päästä loputtoman oloisesta jyystämisestä eroon ja toivot että oma "tulemisesi" siivittää tuon selästään karvaisen, isokorvaisen karjun hekumansa huipulle ja nukahtamaan. Sitten voit kerätä vaatteesi ja poistua häpeämään kotiisi vähin äänin. Teeskentely ei vituta mutta kaikki muu kyllä.

2. Väsyttää ihan helvetisti, mutta pienempi paha sekin kun kattella murjottavaa miestä.

3. Mies on ihan paska sängyssä. Muuten ihana ja kaikkee mutta ei vaan toimi punkassa. Ei viitsi pahoittaa toisen mieltä turhasta.

4. Vitutus. Vessapaperi oli taas väärinpäin telineessä ja tiskipöytä täynnä murusia. Mies vonkaa eikä yhtään huvittais mutta edelliskerrasta on jo.... hmm.... kolme viikkoa niin kai se ois pakko tänään. Nopeesti sit.

On niitä varmaan muitakin syitä. Mutta jotenkin kurjaa olla nainen tässä mielessä. Olla liian hellämielinen ja teeskennellä oman euforian kustannuksella. Jotenkin aika persikasta jos kerta ei innosta ja joutuu teeskentelee. Varsinkin parisuhteessa. Vois melkein kysyä, että onko kaikki ihan kunnossa suhteessa, jossa ei pysty puhumaan asiasta ja mieluummin huijaa itseään ja kaveria. Ja eikös se lujittaisi parisuhdettakin kun voisi hyvällä mielellä kokeilla ja ihmetellä että mikä on kivaa ja niin poispäin.
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että mieluummin kokonaan ilman kuin paskaa seksiä ja teeskentelyjä. Ni.

Ja sitten lempiaiheeseeni eli hevosiin <3.
Olin taas eilen ratsastamassa ja nyt sitten alle sain Sopan. En tykänny. Ihan syvältä se heppa. Yritti mm. purra mua eikä suostunut pysähtyy millään. Ohjat kireellä koko ajan ja sormet paskana. Tunti oli lasten alkeistunti ja ne oli sit ekaa kertaa yksin hepan selässä. Ihanaa katseltavaa joo mutta ei paljon naurattanut mennä puolta tuntia käyntiä hevosella jota sai pidellä ihan tuskassa koko ajan. Mun kanssa oli toinenkin aikuinen siellä ja Annalindan kanssa sitten kiroiltiin siellä heppoinemme. Sopalla oli ihan meno päällä ja heti kun joku lähti ravaamaan lähellä niin sekin ois menny. Oli sormet paskana meinaan!!!! Päästiin me sentään pari kertaa ravaamaankin ja laukkakin ihan sujui. Tärkeintä oli kuitenkin se, että en ollut mitenkään lepsu vaan ihan tiukkana siellä ja komensin kunnolla heppaa enkä vaan hyssytelly. Alan oppia!
Mutta Soppa kosti sitten tallilla kun yritin mennä ottaa etusuojia pois siltä. Nappas kypärästä hampailla kii ja jouduin muksaseen sitä että prkl siinä! En sit ottanu suojia siltä pois kun hepalla oli korvat niiiiiiin takana ettei edes Artsy saa niin taakse korviaan. Näytti hurjalta, hui!

Sunnuntaina Kaisalaan. Pääsee hepoilee taas.

1 kommentti:

  1. Joo, en myöskään ymmärrä todellakaan tuota teeskentelyä. Siis vaikka oiskin joskus fiilis ettei just nyt itseä ois niin huvittanu, niin eikös ihmisen fysiikka kuitenkin pistä sitten siinä touhutessa kuiteskin innostuun???
    Ja luuleeko ihmiset että orgasmi on vaan se ainoa "oikea" päämäärä.
    Sekin meinaan kuulemma on syy ettei jotkut saa orkkuja niin sit feikkaa ettei puolisko luule että siinä on jotain vikaa...

    VastaaPoista