sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Viimeistä viedään

Huomenna on viimeinen remonttipäivä -toivottavasti! Paljon ois pojilla vielä tehtävää
ja taitaa mennä yötöiksi... Me päästäänkin petsaamaan vasta kun muut on lähteneet ja se taitaa olla aamuyö. Petsi ei sitten tullut lauantaina Pintaväriin, nimittäin.
Tänään haettiin poreallas Ullalta ja voin kertoo, että taisteltiin pari tuntia että saatiin se alakerrasta ahtaan rappukäytävän läpi taiteiltua! Voi jeesus sentään... Mutta nyt se makaa tuolla kuistilla =). Pesualtaan Amazing Race on vielä pysähdyksissä Saksassa, mutta toivon kovin että se huomenna jo löytäisi tiensä Suomenmaahan.. Ajoissa se ainakin seurannan mukaan pitäis olla.
Tänään laatat sai vikan saumauksen ja hyvältä näyttää!

Tässä on meidän sampoohylly =). Tuo takana oleva seinä pitäs vielä petsata...


Nyt alkaa kyllä ajatukset harhailla jo seuraavaab projektiin eli häihin. Niihin on aikaa siis 3 kk ja valmistelut on täysin vaiheessa. Ensi viikolla aion ottaa yhteyttä Tiinaan, joka on luvannut auttaa puvun kaavoittamisessa. Sit otetaan yhteyttä orkesteriin ja Jamppa saa hoitaa koomikon paikalle =). Toivottavasti saadaan tässä kuussa vielä järkättyä kaasoille ja bestmaneille tapaaminen tänne meille, että päästään jakaa töitä. Meidän bestmanit ja kaasot pääsee onneks vähällä! =). Tässä kuussa koitetaan saada sovituksi myös häiden menu. Myös kutsut lähtee tässä kuussa... Ens kuun alussa haetaan kuulutukset ja mietitään sormusasiaa. Sitten puuhataan hääkuljetus ja taksarit noutaan porukkaa Kivituvalta. Ens kuun tai ehkä jo tän kuun hommaa on myös kaasoille ja bestmaneille pukujen metsästys. Lisäks täytyy neuvotella Annikaason kanssa josko se hoitelis kukka- ja koristelupuolen kun sillä on tuota puutarha-alan kokemusta. Sitten neuvotellaan Satukaason kanssa kakusta. Paljon paljon on ohjelmaa tässä ja kokemus kertoo, että aika ja rahat loppuu taas kesken...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti