torstai 21. lokakuuta 2010

Muuttojäätyminen

On ollut niiiiiin kauheesti kaikkee ettei vaan millään ole ehtinyt pakata vielä mitään vaikka tarkoitus oli tällä viikolla aloitella. Piti alkaa paketoida niitä turhimpia kamoja, mitä ei tarvita tässä enää. Jep jep.... Maanantaina oli olevinaan ihan kauhee kiire. En kyllä muista yhtään mitä silloin tein, mutta pakata en ehtinyt ollenkaan. Ai, nyt muistanki. Ostin uuden tulostimen ja olin suunnittelemassa systerin synttäreitä.
Tiistaina menin aamuvuoroon kylpylälle hetkeksi, kun Janimuru oli polvestaan magneettiputkessa. Vapautuksen jälkeen lähdin Pialle, jolla onneksi oli tietokoneongelma niin siinä menikin mukavasti muutama tunti. Ei millään ehtinyt pakkaamaan!
Eilen oltiin aamuvuorossa kumpainenkin lätäköllä ja sieltä menin sit käymään äippälässä. Pakkaaminen.... nääh, ei sit enää millään jaksanu. Hommattiin me sentään jo muuttolaatikoita! Hyvä alku!
Tänään on vapaapäivä joten kai se olis sit tänään ohjelmassa se pakkaamisen aloitus. Tossa jo yhden hyllyn tyhjensin kirjoista (jei, neljä jäljellä) ja senkkikaappien sisällöt viskaisin yhteen laatikkoon. Sit hiukan lannistuin. Minä olen luullut, että meillä ei ole mitään turhaa kamaa, kun ei olla hamstereita. Miten on sitten mahdollista, että ääriään myöten täynnä olevat kolme kaappia ja kolme laatikkoa mahtui YHTEEN lihalaatikkoon??? No siten, että sitä paskaa oli kolme muovikassillista niissä laatikoissa!!!! Toisinsanoen järkevää tavaraa kertyi vain yhden lihalaatikollisen verran... Samperi soikoon! No, toisaalta. Roudattavan kaman määrä vähenee, kun saa heittää suoraan kaatikselle kauheet määrät roinaa. Enkä tosiaan ala pohtia että tarviinkohan mä tätä vielä joskus. Jos joudun miettimään tollasta niin en tarvi ja roskiin meni. Kirjoitan tämän ja lähden täyttämään loppuja lihalaatikoita. Viis mulla tossa olis vielä näin ensihätään. Hyllyt tyhjiks!

Huomenna ei ehdi pakata kun on lähtö Suomen sinne. Eli Turkuun. Käydään vaan nopeesti kääntymässä, yhtään ylimäärästä minuuttia ei Turussa kyllä olla. Me käydään noukkimassa sieltä uusi perheenjäsen jos kaikki menee hyvin ja kaikki on niinkuin ollaan kasvattajan kanssa puhuttu. En tiedä saanko laittaa kuvaa mutta laitan silti, ihan pikkusen vaan:


TADAAAAAA!:
Onkohan maailmassa mitään suloisempaa? Tuo karvamöykky on chihuahuan ja tiibetinspanielin risteytys eli mitään vahtikoirakokoa se ei tule olemaan. Pikkanen poikahaussu. Nimestä me ei olla vielä ihan varmoja, kun jotenkin pitäs noudattaa valitsemaamme linjaa aikuisviihteen saralla, mutta toisaalta ei tuommoista voi nimetä mikskään pornotähdeksi. Tai miksei, ehkä se vähän näyttää Holmesin Johnilta. Jos meidän uusi vauva olisi ollut puhdas chihu niin sen nimeksi olisi tullut Pentti (Hirvonen) mutta ei tuo oikein näytä Pentiltä. Seppoakin me mietittiin, mutta Seposta tulee vähän huonot fibat. Mitään rekkua tai rokia siitä ei kyllä tule. Ehkä sen luonne kertoo meille sen nimen sitten, mutta tällä hetkellä toi John olis ykönen =). Sitä mä vaan mietin, kun se Kyproksen reisu olis tossa kolmen viikon päästä, että saankohan mä ottaa Tsonin sinne mukaan kun en mä siitä voi erossa sit olla... Ehkä mä saan meille asumaan jonkun tutun teinin siksi aikaa, ei se onneks ole kun alle viikko. Lahjon siskon nuoremman pojan.

Nyt mä lähden pakkaamaan. Ja pistän pyykit kuivuriin. Taidan ensin hakee kuitenkin kupin kahvia... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti