keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Painajaistenkarkoittimet

Ira on pahojen unien uhri, ollut aina. Vilkas mielikuvitus ja terävä pää tuottaa paljon pohdittavaa, jotka purkautuu pahoina unina. Myös stressi ja muu tuottaa niitä. Ollaan kokeiltu kaikenlaista niiden karkoittamiseksi.
Meillä oli ensin painajaispurkki (lasipurkki ihan vaan), jonne iltaisin puhallettiin painajaiset pois. Se auttoi hyvän aikaa kun vaan muistettiin tyhjentää se purkki aina välillä. Painajaiset pitää sitten tyhjentää vessanpönttöön ja huuhdella hyvin! Roskiksesta ne löytää takaisin. =) Purkkiin ei aina tarvi muistaa puhaltaa, joskus unohtuu, mutta se purkki on silloin toiminut pelättimenä, eikä pahat unet ole uskaltaneet tulla kumminkaan =).

Nyt kudoin tytölle nuo sukat tuossa. Ne on kuulemma maailman parhaat pahan unen karkoittimet. Ne kun laittaa jalkaan, ei näe yhtään painajaista, koska se on vähän kun ois äiti vieressä kun ne on äidin tekemät. <3 Toivottavasti tuo auttaa taas jonkin aikaa. Ehkä se on se painajaispurkin ja villasukkien yhdistelmä, mikä tuottaa hyvän tuloksen?Nyt kutimissa on parit pienen pojan sukat. Sitten vielä Incalle ja Janille. Itse en tykkää villasukista yhtään, mutta kutominen on kivaa. Sukkia isompaan urakkaan ei mulla riitä pinna =(.

Muuttopäiväkin varmistui. Asunnon on oltava tyhjä perjantaina 26. ensi kuuta mennessä. Sitä, minne muutetaan, ei kyllä vielä tiedä. Vuokrahakemukset miljoonine liitteineen lähtee Janakkalan kunnalle perjantaina. Toivottavasti saadaan pian joku asunto. Tuo päivä on vielä typerä, kun yleensähän ne kuun vaihteesta vapautuu. Jännitystä elämään.. Ja me ollaan vielä tuo muuttoa edeltävä viikko siellä KYproksella, joten pakkaaminen ja muu ihanuus jää aika viime tippaan. Ensi viikolla kyllä aion ruveta pistämään pakettiin jo sellaisia kamoja, mitä ei tarvita ja Incan huone saa toimia varastona. Inca voi nukkua Iran yläsängyssä nämä pari viikkoa. Mun vanhempien piharakennus saa toimia tilapäisenä varastona niille kamoille, mitä ei vuokrakämpässä tarvita. Jotenkin ei mitenkään pysty sisäistämään, että tästä lähdetään. Miten tää näin yllärinä tulikin, vaikka on pitkään sitä saatu kyllä pohtia.

Huvittavaa muuten semmoinen seikka, että kun mietin tuossa aiemmin, että mitähän kamalaa tapahtuu kun nyt tuntuu hommat menevän ihan hyvin putkeen. Tossa maanantaina tuli sitten verottajalta lopullinen verotuspäätös viime vuodelle ja meinasin lentää persiilleni. Palautuksia tulee kerrankin varsin mukava summa. Yleensä saan takaisin muutaman satkun, nyt puhutaan tuhansista! Jamppakin sai melkein pari tonnia, joten joululahjashoppailu, here I come =).

Viikonloppu menee varsin työpitoisesti kun teen sekä kylpylässä että Hempassa vuoroja. Odotettavissa siis erittäin nopeasti kuluvat päivät.

Hauskaa keskiviikkoa kaikillen!!!

2 kommenttia:

 1. Hauska sattuma, juuri eilen puhuttiin äitösten kanssa noista painajaisista ja niiden karkoittamisesta. Nerokas tuo purkki.

  Onnea pakkaamiseen, muuttoon ja asunnon hakuun!

  VastaaPoista
 2. Hieno idea tuo purkki! Toivottavasti sukat toimivat karkoittimina pitkään. (Mulle yllätys, et SÄ kudot, heh)

  Pidän peukkuja, että saatte pian kivan uuden kodin! Tsemppiä pakkaamiseen ja muuttoon täältäkin!

  Veronpalautukset -mitä ne on??? \o/

  Mukavaa viikonloppua! =)

  VastaaPoista