maanantai 1. kesäkuuta 2009

Hellettä, ihanaa!



Wanna ja Zodie tossa ylhäällä =)

Kesä on niin parasta aikaa, sitä ei voi kyllä mikään voittaa!!! On NIIIIIIN parasta kun voi vetää tuolla ulkona ihan missä vaan mekoissa eikä tasan tule kylmä. Ja Thaimaasta ostetut kivat tyttökengätkin saa käyttöä. JEE!!

Eilen vietettiin päivää Kirkkonummella ja tavattiin ekaa kertaa myös pikkuinen mutta sitkeä Veera-ponikin. Veera on ollut tosi huonoissa oloissa ja rääkättynä aiemmin mutta onneksi nyt löysi hyvän kodin Kaisalta ja Villeltä. Mäkin tahon meiän takapihalle tommoisen oman Veeran. =)



Veeralla ei isommin ole ratsastettu eikä kärryilty aiemmin, joten pääsin/jouduin sit koekaniksi tässä hommassa. Ei muuta kuin selkään! Putoamisesta on jo kokemusta joten se ei pelottanu varsinkaan kun kyse oli noin pikkusesta. Mutta kyllä löytyi virtaskaa pikkuVeerasta! Hienoja rodeopukituksia ja muuta semmosta. =) Tovin se yritti hangoitella vastaan mutta suostui lopulta armollisesti mua selässään kantamaan. Kaisa sitten vielä valjasti sen kärryjen eteen ja ne ei kyllä olleet lainkaan niin kivat! Takajaloilla kävely näytti sujuvan todella hyvin...



Ja näin ekan kerran Kirkkonummella meidän Wannankin. Se on kyllä ihana. Harmittaa, että se on niin alikehittynyt ja huonokuntoinen, toivottavasti kesän laiduntaminen tekee sille ihmeitä. Se on maailman suloisin ja kiltein heppa!! Otan sen meille jos siitä ei ravuria tule!



Jotta semmosta. Ei sit muuta. Moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti