torstai 18. kesäkuuta 2009

Juhannusta jnejnejne

Hauskaa sellasta teille kaikille. Minä vietän juhannukseni selvinpäin kahdesta syystä. Munuaiset koittaa sanoa soppariaan irti, antibioottihevoskuuri päällä ja nakki napsahti (omasta pyynnöstä tosin) tuonne kylpylän tiskille vahtimaan juhannuksen viettäjiä Aulangolla.

Tää on jo sarjassaan kolmas jussi putkeen töissä eikä muuten edes vituta. Kattokaa nyt jumalauta ulos!!! No okei, siel paistaa nyt aurinko, mutta so fuckin´ what! Siel on silti kylmä kun Siperiassa! Niin ihan v...n sama olenko töissä vai en vai mitä teen vai enkö tee. Mieluummin tienaan sillä välin kun muut vetää pussikaljaa jossain ihan vitun sama missä mäkillä ja PALELLUTTAA itsensä koska juhannuksena KUULUU olla ulkona! Tästä voidaan poislukea ne, jotka epäperinteikkäästi viettää jussinsa sisätiloissa. Kuten ne 470 ihmistä jotka viettävät sen Aulangolla ja ilahduttavat mua kysymällä missä on pukutilat kun me ollaan näitä hotellivieraita. Ai ootte vai??? NO en ois vittu arvannut vaikka teillä nyt onkin noi kylpytakit päällänne...

Okei. Sääturhauma pukkasi pintaan, sori. Oikeesti on sairaan kivaa mennä kypylälle töihin pitkästä aikaa. Ei se edes tunnu sillee töiltä, varsinkin jos saan olla tuon mun armaan siippani kans siellä. Ja vaikken saiskaan, niin silti. Siellä on ool-taim yyberkivoimmat töikaverit. (Ei sillä että näissä nykysissäkään ois vikaa.) Jampesterilla on selkävika ja se ei meinaa kyetä kävelee edes joten vois olla ehkä hyvempi jos sen joku pelastais töiltä. Mutta saattaa olla kortilla nuo, jotka jussina töihin vapaaehtoisesti tulevat. Koska tämä on jo perinne, että pariskunta Rantanen on jussin tiskin takana!

Niin ja sitäpaitsi mulla on ollut tässä kuussa jo 4 vapaapäivää joten hyvin jaksaa painaa... Ja ens viikonloppu on vapaata kokonaan. Mutta en sit tiedä kuinka rentouttava viikonloppu siitä on tuloillaan...

Ai niin. Ja jotta homma ei menis pelkäks höpötykseksi, niin laitan vähän kuvia. Maailman suloisimmat koiraelukat kävi meillä kylässä tossa männäviikolla ja piti räpsiä kuvia. Ja jottei totuus unohtuisi niin myös yksi kuva Mamma-hepasta, josta myöskin pikkuinen siivu kuuluu meille. Mamma on Vermossa Korven Pekan valmennuksessa ja viettää nyt kesälomaa. Mamma eli oikeesti Good Mama on 2-vuotias amerikanravuri. Tuleva huippujuoksija tietenkin. =)



Sera ja Mira AI LOVE JUUUU!



Mun hatupäinen kaaos ja "koirat"



Mama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti