tiistai 30. kesäkuuta 2009

Tärähtänyttä menoa =)Tiiättekö sillon, kun on jotain kivaa tapahtunut, mutta on jotenkin krapula kaikesta tapahtuneesta eikä jaksa puida sitä? No nyt on vähän semmonen olo, plus oikea darra siihen päälle jo kolmatta päivää...

Siis oli maailman kivoimmat polttarit joten kärsin mielelläni tästä darrasta =). Mua ei isommin nolattu, mitä nyt kylpylällä vesijumppasin jäätävän hienossa uikkarissa ja uimalaseissa ja samassa asussa kävin sitten kaupassakin. Mutta muuten oli vaan mukavaa yhdessäoloa ihqujen ihmisten kanssa, karaokelaulantaa ja pämppäystä aamuneljään. Kiitos vielä kaikille, Hanna-murulle eritoten. Mutta kiitos vielä Päivi, Pia, Leena, Minna, Ilona, Satu ja Sabrina! Oli ihan parasta!

Jampalla oli sitten astetta rajumpi ja perinteinen meno, mikä olikin ihan kivaa, koska täähän on sille vasta eka kerta. =) Jampalla soi puhelin aamuseiskalta ja hotellista soitettiin ettei allasvalvoja ole tullut töihin ja pitäis asiakkaiden päästä uimaan. Jamppa lähti sitten kylpylälle ja siellä sitä odotti Niko, Jarkko ja Anssi. Pojat antoi Janille toudella hienon asun; isot, risat collegehousut, släpärit ja t-paidan jossa luki "B-rapun talkkari". Kundit lähti Iittalan Shellille aamupalalle eikä siellä sitten edes kiinnitetty herraan mitään huomiota =).
Iittalasta matka jatkui taitolentokoneen kyytiin Pirkkalaan ja eikun taivaalle. Pojat löi vetoa että jätkä oksentaa ihan varmana. Ei oksentanu mun supermies! =)
Sitten vaihtui vaatteet ja herralle pantiin päälle kokotrikoot... Sen jälkeen herrat vielä ajoi kartingia ja lähtivät pelaamaan frisbeetä. Olivat vielä olleet saunomassa Rosendahlissa ja baariin possuasu päälä =).

Mä kotiuduin puoli neljän aikaan ja Jamppa odotteli mua kotona. Oli todella parasta että se pääsi kotiin yöksi! Sitä ei voi kukaan tajuta, miten vaikeaa meille on olla erossa edes yhtä kokonaista päivää, niin ettei saada soittaa tai nähdä, puhumattakaan yöstä erossa! Kauhistuttaa valmiiksi ajatus Anssin ja Jampan Mikkelin reissusta, kun joudutaan olemaan erossa pe-su! Ollaan me kyllä aika lässyjä, joo joo tiedetään =)

2 kommenttia:

  1. voi vitsi, kuulostaa tooosi mahtavailta molempien bileet! Mieluusti oisin ollut mukana ja toivottavasti sulle asti kantautui syy että olin pe-la. la-su ja su-ma yövuoroissa juurikin sopivasti...

    VastaaPoista