torstai 4. kesäkuuta 2009

Kaunis päivä tänään, eikö?

NO VITTU EI OLE!!!!!!!!!!!

ja mikä vitun ilmaston lämepeneminen???? Voisko sen sitten ulottaa koskemaan myös kesäaikaa, ettei aina kitistä kuinka kasvihuoneilmiön takia ilmasto lämpenee. No joo vittu talvella mutta miksei sitten kesällä se lämpene yhtään vaan kylmenee vuosi vuodelta??? En usko koko potaskaan, pakko olla keskiarvolämpötila ihan sama kun 50 vuotta sit kun talvet oli vielä talvia ja kesät kesiä. (Eli talvella -25 joka päivä ja sukset jääty kii hankeen ja koulumatkaa oli 152 km joka sitten taivallettiin paljain jaloin kun ei vittu ollut kenkiä ja ne sukset oli sinne hankeen jäätynyt. Ja kesällä sitten kirmattiin jatkuvassa +25 helteessä heinäpelloilla ja tanssailtiin lavoilla.)

Ja viime kesän jälkeenkin (muistatteko? Kuka vois unohtaa. Tasan 3 lämmintä päivää koko kesänä, muuten satoi) syksyllä kehdattiin kertoa että kesän keskilämpötila on pysynyt aivan tavanomaisena!! Mitenkä helvetissä se on mahdollista??? Kuinka tavanomainen on kesä, jolloin sataa 90 päivää??? Ja sademäärät oli ihan normaaleja ajankohtaan nähden. MILLÄ PERUSTEELLA? Tahtoisin tavata ton Pekka Poudan joka tommosia latelee. Ei jumalauta ole jätkä ollut samassa maassa mun kanssa noita kesäkuukausia.

Ja se siitä. On se kiva että taloyhtiön hallitus eli siis naapuri ja isännöitsijä tulee kylään tänään. Eivät vissiin perkeleet kehdanneet omin päin tulla pällistelee meidän kylppäriä vaan tullaan hyvällä tekosyyllä kun "on tää teidän putkityökorvausasia kesken ja päätetään siitä". In my ass... Onneks pääsen ratsastaan kuudelta niin pääsee purkaa tätä vitutusta johonkin. Varmaan tipun johonkin kuralätäkköön kostoksi tästä vuodatuksesta. Niin että alkakaa nauraa tossa puoli seiskan aikaan, vahingonilo on paras ilo...

1 kommentti:

  1. no tippusitko?

    repesin niin paljon ääneen tota ennenmuinoin pakkasessa 152 km :DDDDDD

    VastaaPoista