tiistai 2. kesäkuuta 2009

Parhautta

Eilen kun tulin kotiin niin ihana mieheni tuumasi että lähetääs kauppaan. Lähettiin. Mutta käännyttiin ihan eri suuntaan Pälkäneentielle. Mies tuumasi että mennään viinikauppaan. Arvasin että nyt on suuntana Rönnvikin viinitila, jeeee! Se on ihan mielettömän upea paikka, todellakin rakastan sitä ja suosittelen kaikille siellä visitointia!! Mutta kun et sinne nyt voi kuitenkaan mennä niin käy edes kattomassa miltä näyttää siellä.

Ajeltiin sinne meiän merseedeksellä joka on ihan ykköskesäauto kun siinä on kattoluukku. (Köyhän miehen avoauto...).Ikkunat auki ja luu ulos, kintut kojelaudalla =). Höpistiin koko matka hääsuunnitelmia ja mitä on vielä auki ja tekemättä ja mitä pitää sopia. Oltiin perillä yhessä hujauksessa!

Harmi kun en ottanu puhelinta ja kameraa mukaan, ois ollu ihana laittaa kuvia siitä paikasta tänne! Käytiin ensin maistelemassa paria viintä ennen ostopäätöstä kun oli niin vaikee valita. Oli tosi kiva kun maisteluannokset 2 x 4 cl maksoi yhteensä 3 euroa! Päädyttiin maistelemaan raparperiviiniä ja sitten karviaisviiniä. Kumpikin oli erittäin jees mutta ostettiin sitten raparperiviintä ja randomina valkoherukkaviiniä, kun ajateltiin illemmalla grillata kanaa ja se viini sopi kuulemma erityisen hyvin kanan kans. Mukaan lähti myös Rönnvikin omaa saaristolaisleipää, joka on aivan kunkkua!

Illemmalla tosiaan grillattiin vähän kanaa, röstiperunaa ja mozzarellataskuja. Tein lisäks feta-mozzarellasalaattia ja sit oli sitä leipää. Ai ai ai kun oli hyvää. Ja viini todella sopi hienosti kanan kaveriks!!! Sit hetki elbattiin vattojen vieressä ja mentiin kylpemään. Oli kerrassaan mielettömän ihana ilta!! Ja mulla on maailman ihanaisin mies.... <3

1 kommentti:

  1. kuulostaa kyllä niin huipulta, että voi morjens! :) kivaa kun saitte elbailla ja naattia ihan kahelleen..

    mites noin muuteen menee? lenkkiä tällä viikolla??

    VastaaPoista